kapcsolat   hellofured@yahoo.com - 30 403 4066 

adatvédelem  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Timi Szépítő Angyalai (2.)

2019/01/22

 

Rédey Ramónát mutatom ma be nektek harmadikként a Szépítő Angyalok sorában.

 

Rami több, mint 6 éve dolgozik fodrászként és imádja a munkáját. Ha ezt ő maga nem mondta volna, akkor is érzenénk és tudnánk, mert a pénteki szépítő nap az ő szalonjában a Reform Beauty-ban zajlott, mely sok Szépítő Angyalhoz hasonlóan egy valóra vált álom számára. Láthattuk a saját szemünkkel, hogy milyen elhivatottan és lelkesen végzi a munkáját, ami számára elképzelhetetlen folyamatos megújulás és képzés nélkül. Jelmondata, hogy „Hagyd, hogy a természet is hozzájáruljon szépségedhez!”.

 

Jelenleg is új dolgokon töri a fejét Ramóna és a beszélgetésünkkor elárulta, hogy hamarosan újdonságokkal és meglepetésekkel, valamint megújult üzletbelsővel várják vendégeiket a Reform Beauty Szalonba Sára-Veress Anitával.

 

 

 

Ramóna fokozatosan önállósodott; eleinte alkalmazottként, most már, mint vállalkozó tevékenykedik. Az a fajta önállóság és szabadság, amit ez a forma ad neki, a szalon hangulatán, szellemiségén is érezhető.

 

A fodrászat szolgáltatásai közül mindenképpen érdemes kiemelni a keratinos, valamint az őssejtes hajkezelést, no meg az új színeket és termékeket, melyekkel Ramóna minden kedves régi és új vendégét várja.

 

S hogy ne csak beszéljünk a frizurákról, mutatok is nektek hármat Rami munkái közül. Elsőként Timi új frizuráját.

 

1/3

 

Share on Facebook
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now