Keresés
  • Németh Anikó

NyaralHome

Ismertek és tudjátok jól, hogy számomra nagyon fontos, hogy megbízható szolgáltatókat ajánljak Nektek. Így nem is volt kérdés, hogy ha a #szállásfürkész és #szolgáltatásfürkész kapcsán ajánlok valakit, akkor az a NyaralHome lesz.

S hogy szerintem miért a NyaralHome- ot válasszátok?

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanpiacon. Ez idő alatt a szakma minden fogását elsajátították és a kicsitől a nagyig minden méretű és típusú ingatlant sikeresen kezelnek. Csapatuk olyan szakemberekből áll, akik „képben vannak” a helyi viszonyokkal kapcsolatban és mind tanácsadás, mind kiadás és ingatlankezelés terén nagy szakértelemmel és segítőkészen várják megkereséseteket. Akár szállást vagy megvásárolni kívánt ingatlant keresel, náluk jó helyen jársz, mert akár bérlőként, akár kiadóként fordulsz hozzájuk, a legjobb ajánlatot kapod.


Ha Te magad nem is használod egész évben az ingatlanodat, a NyaralHome csapatától megtudhatod, hogy hogyan tudod a legjobban kihasználni, s ha rájuk bízod az ingatlan kiadását és kezelését, biztos lehetsz benne, hogy jó kezekbe került. Folyamatosan tartják a kapcsolatot a bérlőkkel és a tulajdonosokkal, így csökkentve az időt, mely ahhoz kell, hogy a keresleti és a kínálati oldalakat összepárosítsák. Ez biztosítja azt, hogy a nyaralód élmény, az ingatlanod befektetés legyen!Igazából áradozhatnék a tulajdonos Küsz Marianna nevével fémjelzett vállalkozásról, ha a visszajelzésekből nem ez a pozitív értékelés jönne ki, de erről szó sincs, hiszen az általuk kezelt ingatlanokban megszálló vendégek a pontosság, tisztaság és segítőkészség mellett minden értékelésben kiemelik a jó ár-érték arányt és a gyorsaságot, mely a foglalások és szervezés kapcsán tapasztalhatók.
A NyaralHome exkluzív szolgáltatásokkal is rendelkezésetekre áll, ha a Balatont jelöltétek ki úticélul. Private Chef szolgáltatásuk keretében a nyaralóból kimozdulni nem akarók számára saját szakácsot lehet kérni, aki a szezonhoz igazított menüsorból készít el fogásokat a kért helyszínen. Nem kell a bevásárlással, az ételkészítéssel foglalkoznotok, ezt is megoldják helyettetek. Igény szerint helyi kézműves finomságokkal és szezonális termékekkel töltik fel a hűtőt, mire megérkeztek Te vagy vendégeid a nyaralóba.A nyaralók dekorálása elengedhetetlen része annak, hogy egy ingatlanból otthon legyen, ezért készítenek különböző stílusban lakásdekorációkat is. Szeretnének Nektek segítséget nyújtani egy- egy dekorációval, asztaldísszel, kopogtatóval, kiegészítővel, hogy egyediséget varázsoljanak a nyaralótokba, annak stílusára szabva, az évszaknak megfelelően.


Követheted őket a Facebookon vagy az Instagramon, de a direkt foglalás miatt érdemes a www.nyaralhome.hu oldalra is ellátogatni.

8 megtekintés0 hozzászólás