Keresés
  • Németh Anikó

NyaralHome

Többéves – mondhatjuk, már évtizedes – barátság fűz Küsz Mariannához, s ismerve őt, s az általa jegyzett Tihany Touristot, tudtam, hogyha ő valamibe belevág, abból csak jó és minőségi dolog sülhet ki. Ezen a héten annak jártam utána, hogy mi is az a NyaralHome és hogy mi fán terem egy private chef?

Szerintem sokak nevében mondhatom, hogy alig várom, hogy megérkezzen az igazi tavasz! Nemcsak a madárcsicsergés és a virágillatban fürdő fák látványa hiányzik már nagyon, hanem az is, hogy végre beindulhasson az igazi kirándulós időszak. Sokan a tavasz első napsugaraival együtt érkeznek a Balatonhoz. Akinek nyaralója van itt, kezdi a „szezont” – vagyis sokan csak kezdenék, mert a tél folyamán elfagyott csövek, a hónapok alatt felgyülemlett, mindent belepő por és a rossz időben letörött ágak és a viharok által megtépett kertek inkább munkát adnak, mintsem pihenést.


De nem kell ennek feltétlenül így lennie – kezdődhet ennél simábban is a nyaraló-szezon, rögtön a pihenéssel! Ebben segít Küsz Marianna és NyaralHome csapata. Ha túl messze lakik a „kecó” tulajdonosa és nincs ideje rendszeresen gondozni a balatoni ingatlant, esetleg szeretné kiadni a házat, mikor éppen nincsen használatban – nos, erre is kínál megoldást a NyaralHome. Intézik a bérbeadást, elvégzik az ingatlankezelést, sőt, még olyan különleges – mifelénk még nem bevett – szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a „reggeli kosár” és a „private chef” szolgáltatás.

- Marianna, hogyan jött a NyaralHome ötlete?

- Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az idegenforgalom és az ingatlanok terén és arra gondoltunk, hogy egy hiánypóltó szolgáltatással igyekszünk megkönnyíteni az itt élők és ide látogatók életét.

- Mi az, amiben a NyaralHome több és más?

- A nyaralók és ingatlanok bérbeadásán és gondozásán túl vállaljuk, hogy az ingatlant előkészítjük a „bevetésre”, vagyis bevásárolunk, feltöltjük a hűtőt a kívánság-lista alapján (hogy megérkezve ne az legyen az első, hogy még boltba is el kelljen rohanni; nem is beszélve arról, ha olyankor érkezik meg a vendég, amikor már minden zárva van…).

- Ki a private chef (privát szakács) és mit takar ez a szolgáltatásotok?

- A privát séfünk Nagy Rudolf, aki azoknak segít, akik szeretnének valami finomat, különlegeset enni, de nem szeretnének a főzéssel foglalkozni, sem a nyaralóból kimozdulni. Lehet saját szakácsot kérni különféle alkalmakra is. A szezonhoz igazított menüsorból kiválaszthatnak a megrendelők egyet és szakácsunk a helyszínen elkészíti. Nem kell a bevásárlással, az ételkészítéssel foglalkozni, ezt mi megoldjuk.

- Ez jól hangzik! És mi az a „reggeli kosár”?

- A környékbeli termelők legfinomabb portékáiból, az igényeknek megfelelően összeállítjuk a reggelihez és esetleg a piknikhez szükséges kosarat. Tulajdonképpen bevásárolunk az ügyfelek helyett, csak mi azt is tudjuk, mit honnan érdemes beszerezni – ez a helyiek nagy-nagy előnye.


Marianna megmutatta a honlapjukat is, s közben elmondta, hogy van még egy olyan teher is, amit levesznek a szállásadók válláról. A kötelező adatszolgáltatással nagy mértékben megnövekedett a teendők sora, ezért a NyaralHome rendelkezik olyan extra szolgáltatáscsomaggal is, amely keretében elvégzi a kiadással kapcsolatos adminisztratív feladatokat a szállásadók/tulajdonosok helyett (számlázás, IFA bevallás, turisztikai adatszolgáltatás).


A weboldalt nézve aztán egy újabb olyan szolgáltatást fedeztem fel, ami egyedi és sokaknak jelenthet nagy segítséget. Ez a szezonális dekorálás, hiszen a nyaraló díszítése elengedhetetlen része annak, hogy egy ingatlanból otthon legyen, ezért készítenek különböző stílusban lakásdekorációkat a NyaralHome-osok. Szeretnének segítséget nyújtani egy- egy dekorációval, asztaldísszel, kopogtatóval, kiegészítővel, hogy egyediséget varázsoljanak a nyaralókba, annak stílusára szabva, az évszaknak megfelelően.


Egy szó, mint száz, szerintem használjátok ki a NyaralHome csapatának többéves tapasztalatát és hihetetlen kreativitását és sokoldalúságát; legyetek elégedett ügyfélkörük tagjai! Mutatom, hogy milyen elérhetőségeken tudtok személyre szóló ajánlatot kérni:

A honlapon keresztül, melynek címe: www.nyaralhome.hu; postai úton: Tihany Tourist Kft. Tihany, Aranyház u. 1.; telefonon: +36 (20) 975-4162 vagy emailben: marianna@nyaralhome.hu


Szerintem azonban a legegyszerűbb, ha követitek őket a Facebookon, hiszen aktuális ajánlataikat, legújabb fotóikat a folyamatosan frissülő bejegyzésekből ismerhetitek meg.


Ja, majd’ elfelejtettem: nemsokára játszunk is a NyaralHome jóvoltából! Addig is pusszantás! Anikó

107 megtekintés0 hozzászólás