Keresés
  • Németh Anikó

Millie Dog Design - avagy egy vállalkozás, amiben a kutyák mancsa is benne van

Amikor elindítottam a Hello Füred Fürkészt, szerettem volna füredi és környékbeli vállalkozásokat bemutatni; főleg induló vállalkozásokat, s olyanokat, amik valamiért közel állnak hozzám. Szóval a „mainstreamből” kilépve igyekeztem valami mást (is) adni.

Nagy örömmel tölt el, ha ismerős vagy barát kerül a fókuszba a Hello Füred Fürkészben. Amikor régi diákomat látom viszont bátor, kreatív vállalkozóként, akkor még jobban megdobban a szívem, mert látom, hogy megtalálta a saját útját és kemény munkával, kitartóan tesz az álmaiért. Ma is egy ilyen történetet hoztam; hadd meséljek Nektek egy kicsit a Millie Dog Designról!

A Millie Dog Design mögött kedves régi tanítványom, Sikora Kincső áll, akit gyerekkora óta körülvesz az állatok szeretete. Mindig is rajongott az állatokért, annak idején még az én iskolai órámra is készített prezentációt az állatvédelemről. Szóval, azt hiszem, arra a kérdésre a válasz, hogy miért indította el a vállalkozását, itt gyökerezik. A teljes válasz azonban az, hogy szeretett volna olyan kiegészítőket készíteni a kutyusoknak, melyekhez mintában és stílusban passzoló „gazdi-darabok” is társulnak.


Eleinte csak hobbiként kezdett kutyusaiknak nyakörveket, pórázokat készíteni, majd megtanult varrni, s ebben bontakozott ki teljesen. A legtöbb motivációt a család két kutyusa, Millie és Bözsi adták. Mivel mindig is szerette a kihívásokat és az újdonságokat, Kincső úgy gondolta, hogy kipróbálja magát az üzleti életben is a termékeivel: vajon sikerül-e felépítenie egy vállalkozást.

Így aztán teltek a hónapok, tesztelték a termékeket, Kini minden szabadnapján a varrógép előtt ült és gyakorolt. Kereste a legjobb anyagokat, amik tükrözik a stílusát és persze egyediek. Az egyik barátnője elkészítette a logót, ami felkerült a termékekre (ez egy vegán címke), aztán elkészült a webshop, bár már előtte is voltak megrendelései, aminek nagyon örült és ami újabb lendületet adott a folytatáshoz. Az első rendelésnél szinte ugrált örömében, nem is gondolta, hogy az első meghirdetett nap után valaki beleszeret a termékeibe.

Ha Ti is kíváncsiak vagytok a Millie Dog Design termékeire, kövessétek a vállalkozás Instagram profilját és nézzetek be Facebook oldalára is! Vigyázat, cukiság-veszély az oldalon; a modellek között édes négylábúak Millie Dog Design termékekben!

14 megtekintés0 hozzászólás