Keresés
  • Németh Anikó

Joycruise - A hajózás legújabb formája Füreden

Amikor lehunyod a szemed és a Balatonra gondolsz, szerintem az első 3 dolog között, ami eszedbe jut, szerepel a hajózás is. Jobbára a vitorlások és a Kékszalag ugrik be mindenkinek, pedig jobb lesz, ha mostantól a Joycruise és az elektromos hajók is felkerülnek a képzeletbeli listádra!

Hogy ne csak az én elbeszélésem alapján kapj képet a Joycruise-ról, Vörös Ákos (redphoto.hu) és Steiner Péter (Pepemovies) is elkísértek a múlt héten egy hajókázásra, így a bejegyzés képanyagát nekik köszönhetem.

Balázs Péter volt a vendéglátóm, ő mutatta meg, hogy milyen is a Balaton közepén egy elektromos ponton hajóról gyönyörködni a távolodó füredi mólóban, s arról is mesélt, hogy mit érdemes tudni a Balatoni Gasztrotérkép által is ajánlott szolgáltatásról.

Bár Péter nem balatoni „gyerek”, de üzlettársával mindketten a Balaton szerelmesei. A vitorlázás mellett azonban mindig is nyitottak voltak az újdonságokra, s mivel a belsőégésű motorok kitiltásával a Balatonon „leszűkült a kör”, érdeklődéssel figyelték a Hungexpon, a Boat Shown megjelenő új elektromoshajókat, melyek új lehetőségeket nyitnak a hajózásban.

A Joycruise igazából a hajós szenvedély és egy hirtelen, villámcsapás-szerűen érkező lehetőség eredménye, melynek gyümölcsét Ti magatok is élvezhetitek Balatonfüreden.

A hajóállomásról indulva részesei lehettek egy különleges élménynek, legyen szó akár lány- vagy legénybúcsúról, születésnapról vagy esetleg gasztro-programról. A kényelmes bőrfotelekkel és modern hangrendszerrel felszerelt bérelhető elektromos hajó minden eddiginél különlegesebb hajózási élményt biztosít, s amellett, hogy minden igényt kielégít, még csendes és környezetbarát is!

Számomra nagyon szimpatikus, hogy sok szolgáltatóval ellentétben a Joycruise hajója csak kapitánnyal együtt bérelhető, így biztosítva a biztonságos, kulturált, minőségi szórakozást. A hajó tulajdonképpen egy 8-személyes úszóterasz, amely kiváló helyszín lehet céges csapatépítők, születésnapok vagy családi programok számára. Ha egy brunch vagy egy borkóstolós naplementés túra érdekelne, jó helyen jársz; a tihanyi panorámával a háttérben, esetleg még egy nagyot is csobbanva teheted emlékezetessé a balatoni nyaralást.

S hogy egy hajós vállalkozás hogyan is kerülhet fel a Balatoni Gasztrotérképre? Nos, a fedélzeten a kapitány behűtött italokkal és finom ételekkel vár, ha ilyen csomagot választasz a bérléskor, a minőségre pedig az együttműködő partnerek jelentik a garanciát. Hogy kik ők? Akik régebb óta olvassák a blogomat, azok számára a Kern Pincészet neve ismerősen csenghet (Az ÉnPezsgőm); például az ő boraik is megtalálhatóak a kínálatban, de említhetném a Zelnát is; az előre összeállított csomagokat pedig a Karolina Kávéház és a Spicc Bistro biztosítja. Ha ettől eltérő, egyedi kívánságokat kell teljesíteni, a Joycruise ebben is partner.

Saját igényeidre szabhatod a programot minden szempontból, csak egyet ne feledj: a fürdőruhát, törölközőt és a jó hangulatot semmiképp ne hagyd otthon – ahogy az a Joycruise honlapján is olvasható.


Ha a móló és a város nyüzsgésétől távolabb, a Balaton közepén töltenéd el az időt a barátaiddal, kollégáiddal vagy a családoddal, keresd a Joycruise-t és néhány egyszerű lépésben bérelj tőlük a https://www.joycruise.hu/#foglalas oldalra kattintva.

6 megtekintés0 hozzászólás