Keresés
  • Németh Anikó

Helló, Füred Drogéria!

Amikor én kislány voltam, a Silver Bevásárlóközpont helyén még a füredi malom állt és mivel nem messze laktam, minden nap hallottam, ahogy őröltek és folyt a munka a malomban. Amikor anyukámmal hétvégente a csarnokba mentünk vásárolni – ami szintén nagyon máshogy nézett ki akkor -, mindig kíváncsian lestem be a kapun; érdekelt, hogy mi történik bent. Emlékszem, egyszer iskolai látogatáson voltunk és bemehettünk a malom épületébe, s megmutatták, hogy hogyan lesz a búzából liszt. Ráadásul nagyon jó liszt, mert tudom, hogy anyukám mindig mondta, hogy a füredi lisztből szeret sütni, azzal jó és könnyű dolgozni.

Azóta jó pár év eltelt és a bevásárlóközpont is „régi” épületnek számít már füredi viszonylatban. A felső városrészben lakók és a közelben dolgozók számára itt sok minden egy helyen található; van, aki felfrissülésért és szépülésért érkezik; mások pedig ebédelni, autóalkatrészért vagy édes (csokis) csábításért keresik fel a Silvert.


Nem is olyan rég azonban új üzlettel bővült a sor és tavaly év vége óta a Füred Drogéria a bevásárlóközpont első emeletén várja a vásárlókat.

A decemberi hivatalos megnyitó óta – amikor például Nagy Nati fellépése is színesítette az eseményt-, egyre bővülő kínálattal várja Mihácsi László tulajdonos a vásárlókat.

Ottjártamkor több visszatérő vásárló is betért az üzletbe. Mint megtudtam, vannak, akik a csak itt elérhető termékek miatt tették le voksukat a Füred Drogéria mellett.

Amikor azt kérdeztem, hogy nem volt-e merész „húzás” a Spar mellett üzletet nyitni, Laci mosolyogva annyit mondott, hogy a környék legjobb áraival és valóban olyan termékekkel és széles választékkal várják a vásárlókat, amelyek miatt nem kell tartania más üzletektől.

Ő nem az akciókban, hanem a tartósan alacsony árakban és a minőségben hisz. Laci régi motoros a szakmában, több üzlettel is bizonyított már, s régóta kereste Füreden azt a helyszínt, üzlethelyiséget, ahol kellemes környezetben, tágas térben, minden igényt kielégítve szolgálhatja ki a füredi vásárlókat.


A máshol kapható márkák itt is megtalálhatók, de valóban olyan termékeket láttam az adott márkákon belül, amelyekkel más boltokban még nem találkoztam. Annyira belemélyedtem a nézelődésbe, hogy észrevétlenül elrepült több, mint egy óra. A sorok között nézelődve a vegyiáru mellett különféle édességeket, kávékat, egyéb élelmiszereket és szépségápolási termékeket találtam.


De rácsodálkoztam arra a hatalmas polcra is, melyen a környék legnagyobb BioTechUSA táplálék kiegészítő választékát láttam, nem is beszélve arról a sorról, melyben a Szafi és egyéb bio és reform élelmiszereket találtam.


A bejegyzéseimből már sokan tudhatjátok rólam, hogy sajnos a „mentes” mezőnybe tartozom, így nagy öröm volt számomra, hogy glutén-, laktóz-, tojás- és cukormentes termékek széles választékára bukkantam a Silverben lévő üzletben!


Sőt, azok is nagyon fognak örülni, akik körmös kellékekért és alapanyagokért eddig Veszprémbe autókáztak, mert a Füred Drogériában a BrillBird és Diamond Nails termékei, valamint egyéb manikűrös és műkörmös márkák is nagyon kedvező áron érhetők el.


Ha a boltban Ti is kicsit hosszabban elidőznétek, nem kell aggódnotok, hiszen a parkolás ingyenes és nemcsak az első órában!

Ha a kis kedvcsinálóm után Ti is szétnéznétek a boltban, keressétek fel a Füred Drogériát Balatonfüreden a Silver Bevásárlóközpontban hétköznap 8:00 és 17:00 vagy szombaton 8:00 és 13:00 óra között! A naponta frissülő Facebook és Instagram bejegyzésekből és termékismertetőkből mindig naprakész információkat kaphattok a boltban elérhető árukról, de ha kérdésetek lenne, a fureddrogeria@gmail.com címen is feltehetitek.


Folyt.köv.hamarosan; ígérem!

321 megtekintés0 hozzászólás