kapcsolat   hellofured@yahoo.com - 30 403 4066 

adatvédelem  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
Keresés
  • Németh Anikó

Ham & Ham - Az igazság odaát van (az utca túloldalán)


A június, a tanév vége nemcsak a vakáció kezdetét jelenti, ilyenkor van az érettségik időszaka is és egy korszak lezárul, s egy új veszi kezdetét. Idén nemcsak a középiskolások, hanem az egyik hozzám (szó szerint is) közel álló hely is „szintet lépett” és komoly változás történt az életében/történetében.

Aki az elmúlt napokban követte a Hello Füred blog bejegyzéseit, már tudja, hogy a mai bejegyzés a Ham & Ham Burgerbár és Grillteraszról szól.

Igen, valóban írtam már róluk korábban a blogban, jól emlékszik, akinek rémlik valami. Talán ezért is olyan nagyon jó, hogy a mostani alkalommal is én számolhatok be Nektek az örömteli fejleményekről a „hambizó” háza tájáról – igaz, mostantól ez a név már túl kevés lesz, a Ham & Ham június 21-e óta már sokkal többet jelent ennél.

Hosszas fejtörés, álmodozás és tervezés után a Ham & Ham csapata (Kaszás József, vagy ahogy sokan ismerik, Gino és Krém Norbert vezetésével) úgy döntött, hogy a régi M Club (vagy Macho) helyére költöznek – szóval, aggodalomra semmi ok, hiszen nem mennek messzire, csak az utca túloldalára. Viszont, mondhatnám, hogy „odaát” egy teljesen más világ vár rátok, mint a korábbi helyen. Mindjárt elmondom, és a fotók segítségével meg is mutatom, hogy miért.

A megújult környezet mellett kibővült választékkal is várják a finom ízekre vágyó vendégeket a hét minden napján 12:00-22:00-ig. A jól ismert és népszerű burgerek mellett most már grill és bundázott fogások közül is válogathattok, és a gyerekekre is gondolva, mostantól gyerekmenü is van a kínálatban. A korábbiaktól eltérően most már előételek, Nivegy-völgyi házi sajtok és kolbászok, szalámik, füstölt karaj is helyet kaptak az étlapon, s a Balaton-felvidék bio boraiból, valamint Szekszárd egyik legismertebb pincészetének, a Bodri Pincészet boraiból is kortyolhattok a finom ételekhez.

A koktél-rajongók nagy örömére saját receptúrájú koktélokat is kóstolhattok, a szörpök szerelmesei pedig a Kapolcsikum finom szörpjeit (jelentem, teszteltem, valóban nagyon finom) élvezhetik.

Az ízletes ebéd után még finom desszertek és különleges limonádék és kávék közül is lehet válogatni – csak tudjatok választani a széles kínálatból!

Míg a korábbi üzletben a hely szűke miatt erre nem volt lehetőség, a megújult Ham & Hamban tematikus estekkel és látványgrilles, zenés programokkal is várnak majd Titeket. A törzsvendégek tudják, hogy a „hambizóban” folyamatos akciókkal és nyereményjátékokkal kedveskedtek a vendégeknek és ez ezután sem lesz másként. A korábbi születésnapi meglepetések mellett ezután már más családi rendezvények, céges vacsorák és akár esküvők helyszínéül is választhatjátok a vasút utcai „gyomor-töltő-állomást”, hiszen konyhájuk és belső termük, valamint külső teraszuk már alkalmassá teszi a helyet ekkora volumenű események lebonyolítására is.

Az Ady Endre utcáról nyíló Vasút utcában, a város központjában könnyen meg fogjátok találni a Ham & Hamot (mondhatnám úgy is, hogy menjetek csak a finom illatok után) és csudajó, hogy több ingyenes parkoló is van a közelben, így akár egy gyors ebédre is ide tud gurulni kocsival (is) bárki.

Azt hiszem, abban minden törzsvendég egyet ért, hogy kivételes, vendégközpontú hely a Ham & Ham és „ez az a hely a Balatonnál, ahol valóban azt kapod, amit rendeltél” – egy hamburger-eltüntetőt idézve. Remélem, mostantól sok új vendég is érkezik a kutyabarát terasszal rendelkező, klimatizált étterembe, akik ugyanezen a véleményen lesznek majd!

Ha a fizetésre kerül a sor, elfogadnak bankkártyát, SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és utalvány kártyát is.

Egy szónak is száz a vége: ezekről a hamburgerekről, tortillakról (az eddigi jól megszokott ételekről) és az étlap újdonságairól nem beszélni kell, hanem meg kell kóstolni őket; egyik finomabb, mint a másik. Aki nem hiszi, járjon utána!

Sok szeretettel vár mindenkit a Ham & Ham kibővült, fiatal, lendületes csapata: Kaszás József tulajdonos-üzletvezető, Krém Norbert tulajdonos, Kiss Alex séf, Sára László étteremvezető, Czipóth Emese pincér és Nagy Károly konyhai kisegítő.


475 megtekintés
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now