Keresés
  • Németh Anikó

Ham & Ham - Az igazság odaát van (az utca túloldalán)


A június, a tanév vége nemcsak a vakáció kezdetét jelenti, ilyenkor van az érettségik időszaka is és egy korszak lezárul, s egy új veszi kezdetét. Idén nemcsak a középiskolások, hanem az egyik hozzám (szó szerint is) közel álló hely is „szintet lépett” és komoly változás történt az életében/történetében.

Aki az elmúlt napokban követte a Hello Füred blog bejegyzéseit, már tudja, hogy a mai bejegyzés a Ham & Ham Burgerbár és Grillteraszról szól.

Igen, valóban írtam már róluk korábban a blogban, jól emlékszik, akinek rémlik valami. Talán ezért is olyan nagyon jó, hogy a mostani alkalommal is én számolhatok be Nektek az örömteli fejleményekről a „hambizó” háza tájáról – igaz, mostantól ez a név már túl kevés lesz, a Ham & Ham június 21-e óta már sokkal többet jelent ennél.

Hosszas fejtörés, álmodozás és tervezés után a Ham & Ham csapata (Kaszás József, vagy ahogy sokan ismerik, Gino és Krém Norbert vezetésével) úgy döntött, hogy a régi M Club (vagy Macho) helyére költöznek – szóval, aggodalomra semmi ok, hiszen nem mennek messzire, csak az utca túloldalára. Viszont, mondhatnám, hogy „odaát” egy teljesen más világ vár rátok, mint a korábbi helyen. Mindjárt elmondom, és a fotók segítségével meg is mutatom, hogy miért.

A megújult környezet mellett kibővült választékkal is várják a finom ízekre vágyó vendégeket a hét minden napján 12:00-22:00-ig. A jól ismert és népszerű burgerek mellett most már grill és bundázott fogások közül is válogathattok, és a gyerekekre is gondolva, mostantól gyerekmenü is van a kínálatban. A korábbiaktól eltérően most már előételek, Nivegy-völgyi házi sajtok és kolbászok, szalámik, füstölt karaj is helyet kaptak az étlapon, s a Balaton-felvidék bio boraiból, valamint Szekszárd egyik legismertebb pincészetének, a Bodri Pincészet boraiból is kortyolhattok a finom ételekhez.

A koktél-rajongók nagy örömére saját receptúrájú koktélokat is kóstolhattok, a szörpök szerelmesei pedig a Kapolcsikum finom szörpjeit (jelentem, teszteltem, valóban nagyon finom) élvezhetik.

Az ízletes ebéd után még finom desszertek és különleges limonádék és kávék közül is lehet válogatni – csak tudjatok választani a széles kínálatból!

Míg a korábbi üzletben a hely szűke miatt erre nem volt lehetőség, a megújult Ham & Hamban tematikus estekkel és látványgrilles, zenés programokkal is várnak majd Titeket. A törzsvendégek tudják, hogy a „hambizóban” folyamatos akciókkal és nyereményjátékokkal kedveskedtek a vendégeknek és ez ezután sem lesz másként. A korábbi születésnapi meglepetések mellett ezután már más családi rendezvények, céges vacsorák és akár esküvők helyszínéül is választhatjátok a vasút utcai „gyomor-töltő-állomást”, hiszen konyhájuk és belső termük, valamint külső teraszuk már alkalmassá teszi a helyet ekkora volumenű események lebonyolítására is.

Az Ady Endre utcáról nyíló Vasút utcában, a város központjában könnyen meg fogjátok találni a Ham & Hamot (mondhatnám úgy is, hogy menjetek csak a finom illatok után) és csudajó, hogy több ingyenes parkoló is van a közelben, így akár egy gyors ebédre is ide tud gurulni kocsival (is) bárki.

Azt hiszem, abban minden törzsvendég egyet ért, hogy kivételes, vendégközpontú hely a Ham & Ham és „ez az a hely a Balatonnál, ahol valóban azt kapod, amit rendeltél” – egy hamburger-eltüntetőt idézve. Remélem, mostantól sok új vendég is érkezik a kutyabarát terasszal rendelkező, klimatizált étterembe, akik ugyanezen a véleményen lesznek majd!

Ha a fizetésre kerül a sor, elfogadnak bankkártyát, SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és utalvány kártyát is.

Egy szónak is száz a vége: ezekről a hamburgerekről, tortillakról (az eddigi jól megszokott ételekről) és az étlap újdonságairól nem beszélni kell, hanem meg kell kóstolni őket; egyik finomabb, mint a másik. Aki nem hiszi, járjon utána!

Sok szeretettel vár mindenkit a Ham & Ham kibővült, fiatal, lendületes csapata: Kaszás József tulajdonos-üzletvezető, Krém Norbert tulajdonos, Kiss Alex séf, Sára László étteremvezető, Czipóth Emese pincér és Nagy Károly konyhai kisegítő.


483 megtekintés0 hozzászólás