Keresés
  • Németh Anikó

Végh Kata, szín- és stílustanácsadó


Azt mondják, a stílus az ember maga. Hogy miért kezdem így a bejegyzésem? Mert ma egy olyan nőt szeretnék bemutatni nektek, aki az Álomból valóság projektben az összhangért, a stílusért és a nyertesek „újragondolt” megjelenéséért volt felelős. Engedjétek meg, hogy bemutassam Végh Kata szín- és stílustanácsadót!

Eredeti végzettségét tekintve építész; a rend, az összhang és a dolgok egészben való szemlélése mindig is része volt az életének. Mióta az eszét tudja, harmóniára vágyik. Nem véletlen tehát, hogy rátalált a stíluskommunikációra és a színek világára, mert úgy érzi, ezek segítségével (tudatosan kutatva) egyre többször érezheti és teremtheti meg saját maga és mások számára ezt az érzést. Csodálattal tölti el a felismerés, hogy minden és mindenki a helyére kerülhet.

Ahogy ő maga fogalmaz:

„Okkal vagyunk azok, akik vagyunk, bár nem mindig könnyű ezt elfogadni, mégis ezen felismerés sok esetben kulcs önnön harmóniánk megteremtéséhez. Érzések, szavak, gesztusok, érintések, színek s még számtalan eszköz, mely mindezt szolgálja, illetve szolgálhatja, ha mi is úgy akarjuk. Színtanácsadóként jelenleg a színek erejét használva én is ezen munkálkodom, mivel meggyőződésem, hogy mindenki számára ott a lehetőség, hogy ráleljen életében az összhangra, hisz nagyon is elérhető, mivel belőlünk fakad.”

Stíluskommunikátorként gyakorlati segítséget nyújt a hozzá fordulóknak és ameddig ügyfelei kérik és igénylik, elkíséri őket az átalakulás útján. Kata segítségével mindenki ki tudja hozni magából a maximumot és fontos, hogy a cél nem egy teljesen más embert faragni valakiből, hanem a saját adottságait ismerő, magabiztos személyt köszönteni a közös munka végén.

Sokan érzik elveszettnek magukat a színek, szabásvonalak és stílusok világában és akár hosszú évekig is olyan ruhákban járnak, amik abszolút nem előnyösek számukra. Ahogyan jobb esetben nem állunk neki otthon megszerelni az autónkat, ha nem értünk hozzá, jobb ezt is egy szakemberre bízni.

Kata egy személyre szabott tanácsadás keretében megismerteti a hozzá fordulókat a számukra legelőnyösebb színekkel és fazonokkal, hogy a későbbiekben akár egyedül is magabiztosan tudjanak majd ruhákat és kiegészítőket vásárolni – hiszen ezek is nagyon fontos részei a megjelenésünknek; ne feledjünk, mindig a harmonikus összkép a cél!

Bármennyire is ez lehet sokak fejében a kép a stylistokról, nem az a cél, hogy az eddigi ruhatárat máglyán elégetve, méregdrága holmik beszerzéséről szőjenek terveket az alanyokkal. Sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy a gardróbot közösen átnézve, a ruhatár legelőnyösebb és legjobban kihasználható darabjait megtartva összeálljon egy jól kombinálható ruhatár, mely valóban azokból a ruhadarabokból áll, melyekre szükség van.

Mivel nemcsak a ruha teszi az embert, Kata kitér a haj és a smink színeire egyaránt.

Szerintem most már Ti is értitek, kedves olvasóim, hogy miért volt fontos az Álomból valóság projektben is egy szakember bevonása. Előzetesen találkozott és egyeztetett a nyertesekkel és felkészülten, minden apró kiegészítőt is felsorakoztatva érkezett a szépítő napokra. Menet közben egyeztetett a Szépítő Angyalokkal a legapróbb részleteket illetően is, hogy mire a fotózásra kerül a sor minden tökéletes legyen. Mindhárom napon részt vett a fotózásokon is és mondhatom, hogy a nyertesek, érezve, hogy Kata valóban értük dolgozik, mindenben teljesen rá hagyatkoztak.

Öröm, volt látni, hogy mekkora boldogságot adott a nyerteseknek az átalakulás; úgy érzem, mindhárom esetben sikerült valóra váltani az álmokat!

Amennyiben Ti is szeretnétek egy ilyen élmény részesei lenni, keressétek Katát bizalommal és napi stílustippekért kövessétek Facebook oldalát (https://www.facebook.com/sziluett.veghkata/)!

Végezetül hadd búcsúzzam egy vidám, közös képpel! Köszönöm a közös munkát, Kata! Remélem, hamarosan folyt.köv.!


380 megtekintés0 hozzászólás