Keresés
  • Németh Anikó

Street Box és Éva Cipővilága


Ha egy „átváltoztatós”, szépítős projekt kerül szóba, elsőre mindenki csak a körömre, hajra, sminkre gondol, pedig nagyon fontos eleme a történetnek a folyamatot és a végeredményt megörökítő fotó. Viszont, hogy az összkép tökéletes legyen, nem mindegy, hogy azon a fotón milyen ruhában és kiegészítőkkel pózol valaki.

Mondhatom, hogy nagyon szerencsések voltunk az Álomból valóság projekt kapcsán, hiszen a balatonfüredi Street Box divatáru üzlet és a veszprémi Éva Cipővilága cipőbolt azonnal támogatta a Hello Füred kezdeményezését és biztosította számunkra a fotózáshoz szükséges ruhákat, kiegészítőket és cipőket.

Amikor Szabóné Bota Ibolyával, a Tesco Marina Centerben található Street Box üzlet tulajdonosával találkoztam, még magam sem gondoltam, hogy egy ilyen kalandos, de szívet melengető történetet fogok majd hallani. A találkozónkra szintén a Tesco Marina Centerben, a Lipóti Pékség és reggelizőben került sor, hiszen, ezt az üzletet is Ibolya jegyzi párjával. Ugyan, be kell vallanom, hogy előtte elidőztem a divatáru üzletben is, ahol szinte megbabonáztak a Cecil és a Street One márka ruhái.

Egy finom kávé mellett beszélgetve megtudtam Ibolyától, hogy igazából ő nem tervezte, hogy butikot nyisson, az egész egy véletlen műve volt. Az üzletben árult márkákat régóta ismeri és szereti, ezért már akkor vásárolta a Cecil és Street One darabokat, amikor még a felső városrészben működött az üzlet más tulajdonossal. Amikor felmerült, hogy bezár az üzlet, Ibolya megrémült, hogy eztán hol szerzi majd be kedvenc márkájának újabb darabjait. Gondolt hát egy merészet és nadrág helyett üzletet vett. Nem bánta meg és mivel Papp Edina személyében fantasztikus üzletvezetőt talált, a bolt sikere töretlen.

Amint lehetőség adódott, az üzlet a Tesco Marina Centerbe költözött, s bár sokan aggódhatnának egy ilyen mérvű változás kapcsán, Ibolya és a nagyon jó minőségű termékek mellett kitartottak a vásárlók.

A bolt folyamatosan megújuló, kiváló minőségű árukészlete és a szezonvégi akciók, meglepetések miatt mára törzsvásárlóik száma jelentősnek mondható. Ibolya és Edina fontosnak tartja, hogy hitelesen, becsületesen vezessék az üzletet; aki a Street Box-ba betér, a kedves kiszolgálásra és figyelmességre biztosan emlékezni fog.

Amikor azt kértem Ibolyától, hogy pár mondatban mondja el nekem, miért szereti és hordja ő maga is a Street One és a Cecile termékeit, azt mondta, hogy a ruhák anyagának minősége és az egyes darabok kombinálhatósága már évekkel ezelőtt meggyőzte őt arról, hogy ebben a márkában meg lehet bízni. Azt hiszem az elégedett, visszatérő vásárlók jelentik erre a bizonyítékot.

Egy biztos: Végh Kata szín- és stílustanácsadónak sikerült fantasztikus szetteket összeállítania a nyerteseknek és azt hiszem, az eredménnyel mindenki elégedett lehet.

Street Box, Ibolya, köszönöm a támogatást és az együttműködést!

Az Éva Cipővilága cipőbolt egy kis ékszerdoboz Veszprémben a Hoffer Ármin sétány 2. szám alatt! Aki egyszer felfedezi magának, nemigen töri azon a fejét, hogy máshol keressen cipőt.

A magyar, német, lengyel és olasz készítőktől érkező minőségi bőrcipők megoldást jelentenek a kislábú hölgyeknek is, illetve azoknak, akiknek az áltagosnál nagyobb méretben kell gondolkodniuk.

Széles választékkal, kiváló minőséggel és jó árakkal vár mindenkit az Éva Cipővilága, ahol mindenkinek segítenek megtalálni a megfelelő lábbelit! Az egyedi és különleges darabok láttán sok hölgy szíve megdobban: valljuk be, igazán jól eső érzés, mikor nem jön velünk szemben ugyanaz a darab, amit mi viselünk.

A szuper akciók mellett a kedves kiszolgálás és figyelmesség is vonzza a vásárlókat az üzletbe. Nincs is annál jobb érzés, amikor a vevők érzik, hogy valóban figyelnek rájuk.

Kata divatos és egyben kényelmes cipőket választott a nyerteseknek a fotózáshoz – bevallom, Maya fehér bakancsa, Andi piros tűsarkúja és Timi vagány éktalpú cipője láttán nekem is nagyot dobbant a szívem!

Éva, nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettem az általad forgalmazott termékeket és örülök, hogy részt vettél a projektben, s a nyertesek álmának valóra váltásában!


188 megtekintés0 hozzászólás