Keresés
  • Németh Anikó

Aura Hotel


Az Aura Hotel Balatonfüred prémium szállodája, mely 2016 decemberében nyílt és hamar népszerűvé vált a pihenni vágyók körében.

A kiemelkedően magas színvonalú wellness, spa és gasztronómia szolgáltatások mellett sokak számára a hotel felnőttbarát jellege is vonzó; itt a pihenés nem gyerekjáték: kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad az Aura Hotel.

A szállodában mindent áthat a csend és nyugalom és ehhez nagyban hozzájárul a hotel letisztult, egyedi és modern berendezése is. Szolgáltatásaikhoz hasonlóan, az épület külső és belső megjelenése is teljesen egyedi; minden négyzetméteren visszaköszön a legmagasabb minőség.

Nem véletlen, hogy a Hello Füred az Aura Hotelt választotta fotózási helyszínként az Álomból valóság projekthez, hiszen a visszafogottan elegáns környezet minden szempontból ideális hátteret biztosított számunkra.

A fotózáshoz rendelkezésünkre bocsátott lakosztály king size méretű ágyának extra kényelmes matraca láttán, valamint az egyedi párnamenüre tekintve megértettük, hogy a hotelben valóban minden a felhőtlen pihenést szolgálja.

A fürdőben található organikus kozmetikumok és az esőerdő zuhany pedig igazi wellness élménnyel ajándékozza meg a vendégeket. Az ingyenes szűrt, környezetbarát vízzel feltöltött minibár hozzájárul a mindennapi hidratációhoz szükséges vízmennyiséghez, melynek köszönhetően fittebben és energikusabban ébredhetnek reggel a szállóvendégek.

A fotózás alkalmával a hotel kedvelt találkozóhelyén, a Bubble Bárban is készültek képek a nyertesekről, hiszen a több szempontból is különleges bár kihagyhatatlan része az „Aura-élménynek”. A bár neve (magyarul Buborék Bárnak mondhatnánk) több dologra is utal: egyrészt a szomszédos wellness részleg pezsgőfürdőjének közelségére, másrészt a bárpultra, ami egyedülálló módon buborék alakú - illetve azt is jelzi, hogy itt mindig pezseg valami...

A Bubble Bár kínálata is eltér a máshol megszokottól. A specialty kávétól kezdve a ház italán át (uborkás - bodzás Golden Age alkoholmentes frissítő) egészen a Nobilis pálinkáig vagy a Laphroaig whisky-ig széles a kínálat. Aki igazi különlegességre vágyik, mindenképp Gin&Tonic-ot rendeljen, hiszen 7 féle gin és 4 féle tonic közül választhatnak a vendégek! Az Aura Hotel vezető pezsgője a Kreinbacher, s mivel a Szőlő- és Bor Városában járunk, a borokat illetően az Aura a balatoni borok mellett tette le a voksát.

A tél és a hideg miatt mi nem a külső helyszíneket választottuk a fotózásokhoz, de azoknak, akik nyáron érkeznek a hotelbe, érdemes a kertben vagy a teraszon elidőzniük, hiszen igazi mediterrán hangulatban ejtőzhetnek. A citrom- és olajfákkal körbevett napozóteraszon és a függőágyakban pihenve megtapasztalhatja bárki, hogy milyen a „dolce vita”.

Az Aura Hotel pár percre a város nyüzsgő központjától, nyugodt környezetben, a Munkácsy Mihály utcában található.

Ha szeretnétek még többet megtudni az Aura Hotelről, látogassatok el Facebook oldalukra, ahol naprakész információkkal, aktuális programajánlatokkal állnak rendelkezésetekre! https://www.facebook.com/aurahotelbalatonfured/

A bejegyzés zárásaként szeretném megköszönni az Aura Hotel vezetőségének és minden munkatársának, hogy biztosították számunkra a fotózási helyszínt, valamint hogy mindenben készségesen segítettek, s rendelkezésünkre álltak!


371 megtekintés0 hozzászólás