Keresés
  • Németh Anikó

Timi Szépítő Angyalai (4.)


Zsohár Veronika, vagy ahogyan barátai szólítják Roni, szerencsés ember, mert az általa készített fotókkal - ahogy a fényképezőgépén keresztül látja a világot - többet mond minden szónál!

Fényképész, és én még pillanat-mentőnek is mondanám, hiszen olyan pillanatokat ragad meg munkája során, melyek később felbecsülhetetlen kincset jelentenek. Legyen szó egy anyukáról, akinek az újszülött gyermeke első napjait örökíti meg, vagy egy szerelmes párról, (akik a közös képeiket visszanézve könnyebben lépnek túl a problémáikon és azokat közösen oldják meg), akár egy nőt örökít meg, akinek az önbizalmát erősíti azzal, hogy megmutatja neki a benne rejlő szépséget.

Ez utóbbi történt Timi esetében is, akiről nagyon jó képek készültek Roninak köszönhetően. Imádja a szakmáját, mely minden képén érezhető. Igyekszik folyamatosan fejlődni, mindig valami újat tanulni. Nem ijed meg a kihívásoktól, úgy gondolja, ezek viszik előre az embert. Folyamatosan új ötleteken, megoldásokon töri a fejét. Amikor azt mondta Roni, hogy reméli sok-sok embernek okozhat örömet a képeivel, elmosolyodtam, mert ezt már most borítékolni lehet. Láttátok Timi arcát a képeken? No, ott van a bizonyíték!

Sok sikert kívánok a további munkádhoz, remélem, lesz még alkalmunk együtt dolgozni!


181 megtekintés0 hozzászólás