Keresés
  • Németh Anikó

Timi Szépítő Angyalai (3.)


A „mi történetünk” 2016 májusáig nyúlik vissza, amikor is megkerestem Vörös Ákost, hogy készítsen rólam képeket a honlapomhoz. Persze csak a fotózás előtt egy-két nappal tudatosult bennem, hogy mivel hozott anyagból dolgozik Ákos, nem ártana a legtöbbet kihozni belőlem. Ekkor találtam meg Annamarit, aki az utolsó utáni pillanatban is segítőkészen és nagyon rugalmasan keresett nekem időpontot. Azt hiszem, nagyon hálás lehetek neki, mert már a sminkelés közben olyan titkokat, praktikákat mondott el nekem, amiktől egyből magabiztosabbnak éreztem magam. Később egy mini-sminkórára (hivatalos nevén neszesszer-frissítésre) is elmentem hozzá és az addigi elképzelésem és tudásom a sminkelésről alapjaiban változott meg.

A minőségi sminkszerek és az általa használt anyagok és kellékek mind azt mutatják, hogy Annamari tudja, hogy „mitől döglik a légy”.

Amikor az Álomból valóság projektet tervezgettem, nem is volt kérdéses számomra, hogy őt is az angyalok között szeretném látni!

Azt hiszem, nagyon sokan szeretik az "előtte-utána" képpárokat és most olyan jó volt, hogy szemtanúja lehettem egy "átalakulásnak". Amíg Annamari dolgozott, elmondta Timinek azokat a praktikákat és tanácsokat is, amelyek segítségével a hétköznapokban otthon is el tud készíteni egy kis sminket magának és együtt átnézték Timi sminkes táskáját és sok-sok ötlettel, praktikával lett gazdagabb a sminkelés végére. A gyönyörű sminkről nem is beszélve! Nézzétek csak!


102 megtekintés0 hozzászólás