Keresés
  • Németh Anikó

Timi Szépítő Angyalai (2.)


Rédey Ramónát mutatom ma be nektek harmadikként a Szépítő Angyalok sorában.

Rami több, mint 6 éve dolgozik fodrászként és imádja a munkáját. Ha ezt ő maga nem mondta volna, akkor is érzenénk és tudnánk, mert a pénteki szépítő nap az ő szalonjában a Reform Beauty-ban zajlott, mely sok Szépítő Angyalhoz hasonlóan egy valóra vált álom számára. Láthattuk a saját szemünkkel, hogy milyen elhivatottan és lelkesen végzi a munkáját, ami számára elképzelhetetlen folyamatos megújulás és képzés nélkül. Jelmondata, hogy „Hagyd, hogy a természet is hozzájáruljon szépségedhez!”.

Jelenleg is új dolgokon töri a fejét Ramóna és a beszélgetésünkkor elárulta, hogy hamarosan újdonságokkal és meglepetésekkel, valamint megújult üzletbelsővel várják vendégeiket a Reform Beauty Szalonba Sára-Veress Anitával.

Ramóna fokozatosan önállósodott; eleinte alkalmazottként, most már, mint vállalkozó tevékenykedik. Az a fajta önállóság és szabadság, amit ez a forma ad neki, a szalon hangulatán, szellemiségén is érezhető.

A fodrászat szolgáltatásai közül mindenképpen érdemes kiemelni a keratinos, valamint az őssejtes hajkezelést, no meg az új színeket és termékeket, melyekkel Ramóna minden kedves régi és új vendégét várja.

S hogy ne csak beszéljünk a frizurákról, mutatok is nektek hármat Rami munkái közül. Elsőként Timi új frizuráját.


408 megtekintés0 hozzászólás