Keresés
  • Németh Anikó

Timi Szépítő Angyalai (1.)


Sára-Veress Anita neve sokak számára ismerősen cseng, de többen vannak, akiknek a név hallatán nem a kézápolás és műkörömépítés, hanem a kozmetika és sminkelés ugrik be elsőre.

Anita mindig is a szépségiparban dolgozott: kozmetikájában sok lelkes rajongót szerzett és bizony még most is sokan emlegetik híresen jó arcmasszázsait!

Két kisfia születése után, az anyai szerep mellett sem hagyott fel a tervezéssel és úgy döntött, a gyerekekkel otthon töltött idő után visszatér a szépségiparba, de annak egy másik ágában próbálja ki magát. Tanult és képezte magát, s kézápoló- és műkörömépítő vizsgát tett.

A tavalyi évben régi álma vált valóra, amikor a Blaha Lujza utcában található Reform Beauty Szalonban elkezdett dolgozni. Rédey Ramónával vidám, kedves és kreatív párost alkotnak.

Csodálattal figyelem mindig az Anita munkáiról készült képeket, melyek arról tanúskodnak, hogy nemcsak kreativitása, de türelme is nagyon nagy, hiszen sok aprólékos, részletgazdag mintát vitt már körmökre. A szalonban Crystal Nails és Perfect Nails termékekkel dolgozik és igyekszik minden kedves vendég igényét kielégíteni mind a körömhosszúság, körömforma, mind a szín és díszítés tekintetében. Kedvcsinálónak mutatok is párat!

Nem volt ez máshogy Timivel sem. Rugalmas volt és nagyon jó ötlete volt rögtön, ahogy meglátta a színt, amit Kata kigondolt Timinek a fotózáshoz. Timivel pedig jól elbeszélgettetek és sok nevetés-foszlány szűrődött ki a helyiségből. Azt hiszem, aki ismeri, alátámaszthatja, hogy Anitával könnyű és hamar meg lehet találni a közös hangot és figyel vendégei minden rezdülésére.

Ha ti is szeretnétek egy remek mintát vagy színt, keressétek bátran Anitát, akit jó szívvel ajánlok nektek! Tudjátok, Reform Beauty Szalon, Balatonfüreden a Horváth-ház Blaha Lujza utca felöli oldalán!


233 megtekintés0 hozzászólás