Keresés
  • Németh Anikó

Álomból valóság - Timi álma


Amikor decemberben felvettem a kapcsolatot a nyertesekkel, egy vidám, jó humorú hölgy válaszolt az üzenetemre Burkusné Berki Tímea személyében. A fiatal tanárnő, aki férjével és két kisgyermekével Füreden él, elmondta, hogy igazából azért nagyszerű, hogy ő lett a Hello Füred Álomból valóság játékának egyik nyertese, mert ezzel méltó módon megünnepelheti „átalakulásának” első évfordulóját.

Kíváncsivá tett, így kicsit kifaggattam. Timi kitartásának és akaraterejének köszönhetően 25kg-tól szabadult meg és még további kilókat szeretne lefaragni, de ahogy ő mondta, az eltelt egy év alatt elért eredményeinek méltó megünneplése lesz a szépülés és a fotózás.

Amikor a szépítő nap reggelén találkoztunk a Blaha utcában a Reform Beauty szalon előtt, egy hátizsákos csaj mutatkozott Timiként. Szerintem, akkor még ő sem sejtette, hogy délután egy teljesen más arcát fogja majd fotózni Zsohár Veronika (FacePhoto). No, de ne szaladjunk ennyire előre!

Az első szépítő fázis az előző két naphoz hasonlóan a manikűr és a géllakk elkészítése volt. Timi helyet foglalt Sára-Veress Anitával szemben és kezdetét vette a kaland „színországban”. Nagyon örültem, hogy bár Timi nem viselt eddig géllakkot, nyitott volt és a színek terén is igazán „bevállalósnak„ bizonyult. Színtípusának megfelelően választott számára ruhát és kiegészítőket Végh Kata és ehhez egy nagyon vagány pink-smaragdzöld köröm passzolt, melyet Anita egy kis mintával tett még egyedibbé. A nap végén Timi azt mondta, hogy úgy megtetszett neki, hogy bár korábban maga sem gondolta volna, de ezentúl mindig szeretne géllakkot.

Amíg készült a köröm és Rédey Ramóna a Timihez legjobban illő hajszín és árnyalat kiválasztásán dolgozott, a kis szépítő csapat hallgatta a harmadik nyertest és ismét csak jó kis beszélgetés kerekedett. Kiderült, hogy nekem például közös tanítványom is volt Timivel és amikor a gyerekekre terelődött a szó, mind együtt csodáltuk meg Timi kislányának festményeit. Az ovis művész képeinek láttán Katának is egyből felcsillant a szeme, hisz megannyi különböző színt használ Tami. Újabb és újabb témák felé terelődött a beszélgetés. Egy biztos: míg Rami festett, vágott és szárított, jókat nevettünk, mert Timi laza, vidám és pozitív személyisége mindenkit magával ragadott; történeteivel mindenkit jó kedvre derített.

Miközben készült a frizura, üzenet érkezett: Timi férje estére randevúra hívta a feleségét, így még inkább izgult az egész csapat, hogy minden tökéletes legyen!

Timi alig várta, hogy Borsche Annamária kozmetikusmesterrel, sminkessel találkozzon. Minden sminkszerét hozta, hogy Annamari ne csak egy sminket készítsen, hanem jótanácsokkal is ellássa a jövőre nézve. Tímea gyönyörű szeme, mindig mosolygós arca még ragyogóbbá vált Annamari sminkjének köszönhetően. Amikor megpillantotta őt a csapat, valóban tátva maradt a szánk.

Végh Kata ez alkalommal egy sportosabb, de mégis elegáns szettet választott Timinek, ami közelebb áll a személyiségéhez. A fotózásra a Balaton180˚ panorámás design-lakásban került sor Balatonfüreden, ahol Zsohár Veronika (FacePhoto) örökítette meg Timi valóra vált álmát.

Előtte Utána

Nézzétek csak, mutatom a végeredményt!

És ha önmagában a végeredmény nem nyűgözött volna le minket, az a szívmelengető üzenet, amit Timi a nap végén küldött, mindenképpen meggyőzött arról, hogy volt értelme annyit tervezni, szervezni és elindítani az Álomból valóságot.

„Mostanra tisztult le a tegnapi nap...nem is gondoltam volna, de ma estére annyi új tervem lett! Új lendület az életmód váltáshoz, ezentúl is lesz géllakkom, 42 évesen lefutom a maratont, továbbra is segíteni fogok másokon, mert tuti hogy ezek a dolgok sokszorosan jönnek vissza. Nagyon hálás vagyok mindenért! Nem gondoltam, hogy lehet még fokozni az élethez való pozitív hozzáállásomat, de Nektek sikerült!”


809 megtekintés0 hozzászólás