Keresés
  • Németh Anikó

Andi Szépítő Angyalai (2.)


Hadd mutassam be nektek Zsigmondné Vázsonyi Patríciát! Az Álomból valóság címet kapta a Hello Füred blog szépítő projektje és azt hiszem, Patrícia pontosan tudja milyen fantasztikus dolog is az, amikor valakinek az álma valóra válik. Azért írom ezt, mert ő általános iskolás kora óta kozmetikusnak készült és ma már mesterkozmetikusként várja vendégeit. Szépségszalonját (akkor még Fehér Rózsa néven) édesanyjával együtt alapította meg, melyhez (most már Arácsi Szépítők néven) csatlakozott testvére és nagynénje is különböző szépségipari szolgáltatásokkal. Céljuk, hogy ne csak a test szépüljön, hanem a lélek is épüljön.

Patrícia egy tündéri 1,5 éves kislány anyukája, ezért csak heti egy napot (szerdánként) dolgozik jelenleg, de vágya, hogy miután visszatér, még több szolgáltatással és még nagyobb lendülettel fogadja meglévő és új vendégeit.

Szalonja is harmóniát sugároz; elegáns, nőies és az ember úgy érzi, kilép térből és időből, amikor belép Patríciához. Kedves, vidám természete és szakértelme pedig garancia arra, hogy a nála eltöltött idő valóban épít és szépít is egyszerre.

A családias, vidám hangulat garantált a szalonban, amit minden résztvevő angyal és Szombati Andi is igazolhat, hiszen a Patríciánál töltött idő nevetéssel és vidámsággal teli volt. A jókedv mellett azonban még fontosabb volt, hogy a Végh Kata szín- és stílustanácsadóval történt egyeztetés után pontosan olyan smink készült, mint amilyet „megálmodott” Andi is: nőies, szép, stílusához igazán illő.

Patrícia, köszönöm, hogy segítettál valóra váltani Andi álmát!


199 megtekintés0 hozzászólás