Keresés
  • Németh Anikó

Andi Szépítő Angyalai (1.)


Szombati Andi új hajszíne és frizurája Vázsonyi Éva munkáját és ügyességét dicséri! Hadd mutassam be most őt!

Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy igazán mesés kis fodrászat az övé: már maga a régi (védett) ház, mely szépen felújítva várja a vendégeket, egy kis csoda. Olyan, mint egy mézeskalács házikó. Belépve az üzletbe, a hagyományok és a legmodernebb technika találkozik.

Évi több szakmában is kipróbálta magát, de állítása szerint egyik sem ért fel a fodrászattal, amiben igazán megmutathatja, hogy mire is képes. Az Andi fotózásán készült képeket nézegetve, azt hiszem, egyet fogtok érteni velem, hogy nagyon jó döntés volt ez részéről.

Az egyik legjobb dolog az ember életében, ha szereti azt, amit csinál és a maga ura lehet. Egy pályázatnak köszönhetően 2018 júliusától lehetősége nyílt a Évinek Arácson megnyitni anyukája és nővére szalonja mellett az Arácsi Szépítők fodrászatot.

Mivel a rendkívül érzékeny bőrűek csoportjába tartozik, ezért munkája során ezt is figyelembe kellett vennie. Az Éva által használt termékek hajgyógyászatiak vagy amennyire lehet, természetesek. A festékek is a legkímélőbbek (PPD-, ammónia, paraben-, szilikon-, paraffin-, alkohol- és formaldehid-mentesek), tehát allergiásoknak is bátran meri ajánlani.

Szombati Andi teljes szabadkezet adott Évának a frizura elkészítéséhez és azt hiszem, igazán jó, hogy Andi korábban szőke, vékonyszálú hajához a legkímélőbb termékek széles skálájából lehetett válogatni. Arról nem is beszélve, hogy mi, akik jelen voltunk az átalakulásnál, csak ámultunk és bámultunk, hogy miket vett elő Éva a szekrényből. Álmomban sem gondoltam volna, hogy a fenyőgyantának egy asztalosműhelyen kívül majd pont egy fodrászatban veszik hasznát, mint ahogy azt sem gondoltam volna, hogy egy tégely hajápoló krém megszimatolása után az lesz az első gondolatom, hogy megkóstolnám – pedig a marcipán illatú, mandulát tartalmazó hajápólóval ez volt a helyzet.

A különleges termékek mellett még további extra, hogy Éva havonta hajgyógyászati vizsgálatokat is tart a szalonban mikrokamerával, melyek során betegségekre, hiányokra és haj-fejbőr problémákra derülhet fény.

Sok szeretettel ajánlom az Arácsi Szépítők Fodrászatot az érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak és az egészségtudatosan szépülni vágyókat, de persze mindenki mást is, aki szeretne szépülni és nyitott az új eljárásokra és technikákra is.


243 megtekintés0 hozzászólás