Keresés
  • Németh Anikó

Álomból valóság - Andi álma


Az Álomból valóság második nyertese Szombati Andi. Ma egy hihetetlen átalakulás és egy nagyon vidám szépítő nap történetét osztom meg veletek. Természetesen nem maradhat el ma sem az Andit szépítő angyalok bemutatása, így ma még olvashattok Polgár Eszterről, Vázsonyi Éváról, Zsigmondné Vázsonyi Patríciáról és az egész nap történéseit lencsevégre kapó és megörökítő Niederhoffer Edináról is.

Nem mintha egyébként nem lett volna izgatott, de az előző napi beszámolóktól teljesen felcsigázott Andival volt "randim" csütörtökön reggel a Köztársaság utcában. Az előkészületek során, amikor Végh Kata szín- és stílus tanácsadóval találkozott Andi, az volt a kérése, hogy szeretné, ha egy piros cipő mindenképpen bekerülne a történetbe. Ezek után meg sem lepődtem, hogy egy piros táskával a kezében érkezett Andi.

Csatlakozott hozzánk Végh Kata szín- és stílustanácsadó is és elindultunk Polgár Eszterhez, aki egy csodás - visszafogott színű, de nagyon elegáns- géllakkal varázsolta széppé Andi körmeit. A manikűr és a szín kiválasztása közben is elindult már a beszélgetés és sok mindent megtudhattunk Andiról, többek között az is kiderült, hogy nagylányának épp a szépítő nap után lesz a szalagavatója. Polgár Eszter apró kövecskékkel díszítette még Andi körmét, majd amikor minden elkészült, elindultunk Aárcs felé, ahol az Arácsi Szépítők csapata várt minket.

Nagyon örültem, hogy olyan hölgy lett az Álomból valóság második nyertese, akinek bár volt 1-2 konkrét kérése, mégis olyan nagyfokú változtatásokban is szabad kezet adott, mint amilyen a hajszín és a fazon kérdése. Vázsonyi Éva igazi kis „mézeskalács ház” fodrászüzletében, Arácson várt minket finom süteményekkel és miután elkészítette Niederhoffer Edina az „előtte” képet Andiról, indulhatott az átalakulás egyik leglátványosabb része.

Míg Andi haja különleges, kímélő és anti-allergén termékekkel változásnak indult, jót beszélgettünk. A sütivel és üdítőkkel olyan volt ez, mintha 5 barátnő egy csajos napot tartott volna. Sok-sok nevetés és mosoly tette emlékezetessé az Arácsi Szépítőknél töltött időt, s megtudhattuk, hogy Andi igazából miért és milyen változásra vágyott. Igazi kutató-kereső hölgy Andi, aki egy nagy belső utazáson vesz részt, s olyan új technikákat és ismereteket tanul, szerez, melyek nemcsak a saját életét teszik jobbá, hanem amelyekkel a későbbiekben másokon is segíteni tud majd.

Nagyon tetszett, hogy bár valami „baci” épp ledönteni készült őt, strammul helyt állt és mindenben együttműködött. Azt hiszem, amint egy-egy fázison túl voltunk és már kezdett egyre jobban látszani az átalakulás, változás, Andi is egyre jobban kezdett kinyílni és elhinni, hogy nemcsak udvariasságból dicsérjük; kezdte kiengedni a fényre a benne élő nőt, aki már oly régóta szeretett volna előbújni.

A sminkeléshez nem kellett messzire mennünk, hiszen Évi testvére, a mesterkozmetikus Patrícia a szomszéd épületben várta Andit. Szemünk-szánk tátva maradt, mert a sütis kezdés után a kozmetikában is ínycsiklandó meglepetés várt minket. A legnagyobb meglepetés és ajándék, amitől mindenkinek elállt a lélegzete azonban nem más volt, mint Andi elkészült sminkje. Pontosan olyan, amilyenre vágyott és amely tökéletesen passzolt a Végh Kata által megálmodott szetthez.

Mondanám, hogy könnyes búcsút vettünk – de nem lehetett, hogy a smink a „helyén maradjon” – és elindultunk az Aura Hotelbe a fotózásra. A kezdeti zárkózottság után a második nyertes szépen lassan felengedett Niederhoffer Edina fényképezőgépe előtt, s a végén már ő maga javasolt jobbnál jobb pózokat a fotózáshoz. Boldogan figyeltük mind, akik a hotelben jelen voltunk a fotózáson, hogy Andi álma valóban valóra vált. Egy ízig-vérig nő állt előttünk – akinek viccesen mondtam is, mikor a helyszín velé autóztunk, hogy olyan, akár egy üzletasszony vagy miniszter asszony. De döntsétek el Ti magatok, kedves olvasók, hogy igazam van-e!

Mutatom a képeket!

Előtte Utána


1041 megtekintés0 hozzászólás