Keresés
  • Németh Anikó

Maya Szépítő Angyalai (4.)


Az első szépítő nap fotósa Csokonai Kriszti volt, következzen az ő bemutatása!

Amikor először beszéltem Krisztivel, azonnal egyértelmű lett számomra, hogy egy pörgős, nyitott és nagyon segítőkész nővel van dolgom. Profiljába a kismama és újszülött-, valamint családi fotózások mellett a portrék tartoznak, így tudtam, az Álomból valóság projektben tökéletes megörökítője lesz a nyertes átalakulásának. Külön öröm volt számomra, hogy Bendéné Hajnival és Györkös Csillával jó barátságban van, így tudtam, hogy tökéletes szépítő csapatot fognak alkotni, mert összhang lesz a csapat tagjai között.

Kriszti honlapját, a mazsolafoto.hu-t olvasva és a fotóit nézegetve rögtön megértettem, hogy miért kezdett fotózni. Kriszti családjában mindig is fontos szerepet töltöttek be a fényképek; rengeteg fotót és videó felvételt őriznek a szekrények. Saját állítása szerint nem is volt kérdés, hogy majd saját gyermekeiről is rengeteg fényképet szeretne készíteni. Amikor a várandóssága előtt ellátogatott egy fotóstúdióba, már ott, azonnal tudta, hogy ezzel szeretne a későbbiekben foglalkozni. Onnantól nem volt megállás: elkezdett tanulni és beszerzett minden kelléket, s közben két „MAZSOLA” anyukája lett. Fotói igazán egyediek és legtöbbször a stúdiófotózások alkalmával a saját maga által készített dekorációkkal dolgozik, de Kriszti fontosnak tartja, hogy ha már ilyen csodás helyen élünk, amennyire csak lehet, használjuk ki a környezet adta lehetőségeket kültéri fotózásokkal.

A nap folyamán végig dokumentálta az eseményeket és a szépítő nap egyes lépéseit Kriszti, s jó meglátásaival (egy fotós mindig más szemmel nézi a dolgokat, mint egy laikus) segített végig. Mire az Aura Hotelbe értünk, már mindenki nagyon izgatott volt; Maya egy számára új szerepben „mutatkozott be”. Öröm volt nézni a fotózást! Jobbnál jobb ötletek, beállítások és pózok következtek, mert Kriszti tele volt ötletekkel és nagyon ráérzett arra, hogy Maya mire vágyik leginkább. Jó volt érezni, ahogy az alany rá mert hagyatkozni a fotósára és szerintem Mayának azt az arcát tudta, tudja megmutatni Kriszti a fotóival, amelyiket Maya is úgy szerette volna már látni! S hogy melyik ez? Nézzétek meg a fotókat és rögtön tudni fogjátok!

Kriszti, köszönöm, hogy segítetted valóra váltani Maya álmát és hogy a lencséden keresztül, a fotóid révén mi is részesévé válhatunk a csodának!


438 megtekintés0 hozzászólás