Keresés
  • Németh Anikó

Maya Szépítő Angyalai (3.)


Kárpáti Marcsi neve sok füredinek ismerősen cseng és nagyon boldog voltam, amikor a kozmetikusmester igent mondott a kérésemre és csatlakozott a szépítő csapathoz. A Perfekt Kozmetika, ahol Marcsi Mayát is fogadta és sminkelte, az Arany Csillag épületében, a Zsigmond utcában található. 13 éve várja üzletébe a szépülni vágyó hölgyeket és higgyétek el, nemcsak szaktudása és tapasztalata, de kedves személyisége és a belőle áradó nyugalom miatt is sokak kedvence. Ide valóban feltöltődni és kikapcsolni érkezik az ember.

Marcsi a munka mellett az elmúlt években kozmetikus tanulóknak segített elsajátítani a szakma fortélyait. Egy alapítványi iskola gyakorlati oktatója volt és nemcsak az iskolapad túlsó oldalán ült (mesterkurzuson), de a pad előtt, a katedrán is állt, mint felkészítő tanár.

Kozmetikus pályafutása alatt megtanulta, hogy az embernek milyen fontos a kozmetikus felkészültsége, tudása, segítőkészsége és empatikus hozzáállása. Vendégeinek nemcsak a bőre őre, de a nyugalom szigetét is nyújtja a testi-lelki feltöltődéshez.

Szerintem Maya is érezte, hogy Marcsi Maya „történetére” is kíváncsi és jó volt „külső megfigyelőként” szinte látni és érezni a szeretet-hullámokat, amiket Marcsi küldött a Hello Füred blog nyertese felé.

Maya esetében a kozmetikusmester nagyon ráérzett, hogy Maya szeretné, ha a benne megbúvó NŐ megmutathatná magát, ezért ez igazán különleges, főleg a szemet hangsúlyozó sminket álmodott meg Mayának. És Istenem, milyen jól állt neki! Őszinte leszek, el is pityeredtem magam, mert úgy meghatódtam, ahogy Mayára néztem: fantasztikus érzés volt ott lenni, abban a pillanatban és érzésben osztozni (pláne segíteni), amikor valakinek az álma valóban valóra válik. Szerintem ott, abban a pillanatban Maya is megérezte, hogy mekkora erő és szépség lakik benne – előcsalogattuk. Vagyis Kárpáti Marcsi, akinek munkáját, segítségét és támogatását ezúton is hálásan köszönöm!


198 megtekintés0 hozzászólás