Keresés
  • Németh Anikó

Maya Szépítő Angyalai (2.)


Maya második angyala, a Hajszál Fodrászat megálmodója, Györkös Csilla. Ha olvassa, biztosan megmosolyog majd érte, de amikor először megláttam, az jutott eszembe Csilláról, hogy olyan, mintha az Ezeregy éjszaka meséiből lépett volna ki. A magas, vékony, életvidám fodrász az En-vi Nails ajtószomszédságában nyitotta meg novemberben üzletét, a Kossuth utcai Korona Üzletházban, ahol a Schwarzkopf cég termékeivel varázsolja széppé a hozzá érkező vendégeket. Régi álma vált valóra saját üzletének megnyitásával.

Csilla 16 éve dolgozik a szakmában, ebből egy évet külföldön, Spanyolországban, mely egy év sok mindenre megtanította. Ez a részlet annyira kíváncsivá tett, hogy nem engedtem a 48-ból, kértem, hogy meséljen róla. A mi szokásainktól eltérő fodrászati világba akkor csöppent, mikor sportoló párjával Spanyolországba költözött és kint vállalt munkát. A szamárlétrát végigjárva sok mindent megtanult és azt mondja, hálás mindazért, amit kint átélt.

Az ízlésesen, fekete és fehér színekkel berendezett üzletben körülnézve a polcokon Schwarzkopf professzionális termékeket láttam. Csilla fontosnak tartja a minőségi hajápolást, ezért használja a Schwarzkopf termékeit, s az aktuális trend és divatirányzat követéséhez folyamatosan képzi magát.

Maya hajában is rögtön meglátta a lehetőséget és miután egyeztettek a színt és fazont illetően, neki is látott az átalakításnak. Közben a szépítő csapat többi tagja és Maya kislánya csak nézte, hogyan jár a keze és hogyan alakul át az első nyertes haja. Nagyokat nevettünk és igazán jó hangulatban telt a Csillánál töltött pár óra. Igaz, hozzá kell tennem, hogy Bendéné Hajni és Györkös Csilla nemcsak az ületházban vannak egymás mellett, hanem a magénéletben is jó barátnők, így Hajni is csatlakozott hozzánk a Hajszál Fodrászatban.

S hogy Csillát ajánlom-e nektek, kedves Hello Füredesek? Míg ott voltunk, többen is érkeztek hozzá, hogy időpontot kérjenek és egyre több füredi keresi őt telefonon és személyesen, hogy bekerülhessenek hozzá; sőt, van, aki még távolabbról is vállalja az utat, hogy Csilla fodrász-székébe ülhessen. Mi ez, ha nem a legjobb ajánlólevél?! S hogy Maya mit szólt az elkészült frizurához? Azt hiszem, ti magatok is tudjátok a választ. Igen, boldog volt és jó volt a szemében látni a csillogást: épp valósággá változott az álom… Köszönöm, köszönjük, Csilla!


743 megtekintés0 hozzászólás