Keresés
  • Németh Anikó

Maya Szépítő Angyalai (1.)


A Szépítő Angyalok közül Bendéné Hajnit szeretném elsőként bemutatni nektek! Hajni kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Maya, a Hello Füred játékának első nyertese, Hajninál indította a szépítő napot szerdán.

Ahogy az Álomból valóság előtti bemutatkozójában is olvashattátok már, Hajni készít manikűrt (hagyományos kézi, gépi és orosz gépi), géllakkot (normál és megerősített), shellacot (természetes körömlemezre reszelés nélkül), valamint műkörmöt épít és pedikűröz. A szakmát, ami egyben a hobbija is, 2006-ban tanulta és 2 csodálatos gyermek édesanyjaként 3 éve dolgozik „újra” a szakmában. Pár hónapja teljesült a régi álma, saját szalont nyitott Balatonfüreden a Kossuth utcában, a Korona Üzletházban. Gyönyörűen felújított, tágas és kellemes környezetben fogadta Mayát és ide várja minden kedves régi és új vendégét is. Amikor Maya már Györkös Csilla fodrászatában (a Hajni stúdiójának ajtószomszédságában) volt, kihasználtam a lehetőséget és beszélgettem Hajnival.

Amikor azt kérdeztem, hogy miért éppen a Kossuth utcában keresett üzlethelyiséget, Hajni azt válaszolta, hogy számára a városnak ez a része a központ és fontosnak tartja, hogy ne a partban, a reformkori részben gondolkodjanak csak az emberek. Az En-vi Nails szeptember költözött a Korona Üzletházba és Hajni munkájának legjobb elismerése, hogy sok elégedett visszatérő vendége van.

Hajni vendégeinek körében a nyomda technika és csillámporok a legnépszerűbbek; nem csinál extrém fazonokat, formákat – igaz, ezt a vendégei sem keresik; vendégkörében nem jellemzők a túldíszített körmök sem. Félve tettem fel a kérdést, hogy hagyományos körömlakkal dolgozik-e még és mivel van rá igény és kereslet, ilyen szolgáltatással is várja a hozzá fordulókat.

Mielőtt átadtam volna a helyemet Hajni következő vendégének, még gyorsan feltettem az utolsó kérdést. Kíváncsi voltam, hogy az ő körmét (ami gyönyörű piros volt éppen) ki csinálja. No, mindenre számítottam, csak arra nem, hogy azt válaszolja majd, hogy ő maga.

Több kérdésem már nem volt és a látottak meggyőztek, hogy nagyon ügyes és alapos szakembert ismerhettem meg Hajni személyében, s ami még fontosabb: Maya elégedett és boldog mosolya is igazolta, hogy az első szépítő mozzanat máris egy lépéssel közelebb vitte őt az álmához.


288 megtekintés0 hozzászólás