kapcsolat   hellofured@yahoo.com - 30 403 4066 

adatvédelem  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
Keresés
  • Németh Anikó

Álomból valóság - már valóság!


Több, mint egy éve álmodtam egy nagyot. Aztán az álomhoz pár hónappal később szépen lassan megérkeztek a társak. Épült, alakult és nőtt a csapat és végül összesen 18 ember fogott össze és kezdett el együtt tervezni és dolgozni azért, hogy 3 hölgynek valóra váltsa az álmát. Megjelent a Facebookon a „Szépítő Angyalok” bemutatkozója és már a „projekt” bemutatásakor rengeteg üzenet, telefonhívás és bíztatás érkezett, hogy nagyon kell, nagyon jó, amibe belevágtunk.

Sok szervezés és kihívás után decemberben minden összeállt és 3 adventi vasárnapon kiderült, hogy kiknek is fogja a Szépítő Angyalok 3 csapata valóra váltani az álmát. Ahogyan egyre közelebb kerültünk a kitűzött dátumokhoz, egyre izgatottabbak lettünk. Folytak az előkészületek és szépen lassan a mindennapjaink része lett ez a projekt.

Vasárnaptól 4 napon át nektek is megmutatom, hogy mit is adott az Álomból valóság a nyerteseknek és nekünk, szervezőknek. Vasárnap Papp Maya, hétfőn Szombati Andrea, kedden Burkusné Berki Tímea átalakulásának történetét követhetitek nyomon; szerdán pedig bemutatom csapatunk szín- és stílustanácsadóját, a coach-ot, a fotózási helyszínt biztosító Aura Hotelt és a ruhákat és cipőket biztosító Street One, illetve Éva Cipő Világa üzleteket.

Nos, kezeket fel, ki tart velem?!


281 megtekintés
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now