Keresés
  • Németh Anikó

Álomból valóság - már valóság!


Több, mint egy éve álmodtam egy nagyot. Aztán az álomhoz pár hónappal később szépen lassan megérkeztek a társak. Épült, alakult és nőtt a csapat és végül összesen 18 ember fogott össze és kezdett el együtt tervezni és dolgozni azért, hogy 3 hölgynek valóra váltsa az álmát. Megjelent a Facebookon a „Szépítő Angyalok” bemutatkozója és már a „projekt” bemutatásakor rengeteg üzenet, telefonhívás és bíztatás érkezett, hogy nagyon kell, nagyon jó, amibe belevágtunk.

Sok szervezés és kihívás után decemberben minden összeállt és 3 adventi vasárnapon kiderült, hogy kiknek is fogja a Szépítő Angyalok 3 csapata valóra váltani az álmát. Ahogyan egyre közelebb kerültünk a kitűzött dátumokhoz, egyre izgatottabbak lettünk. Folytak az előkészületek és szépen lassan a mindennapjaink része lett ez a projekt.

Vasárnaptól 4 napon át nektek is megmutatom, hogy mit is adott az Álomból valóság a nyerteseknek és nekünk, szervezőknek. Vasárnap Papp Maya, hétfőn Szombati Andrea, kedden Burkusné Berki Tímea átalakulásának történetét követhetitek nyomon; szerdán pedig bemutatom csapatunk szín- és stílustanácsadóját, a coach-ot, a fotózási helyszínt biztosító Aura Hotelt és a ruhákat és cipőket biztosító Street One, illetve Éva Cipő Világa üzleteket.

Nos, kezeket fel, ki tart velem?!


285 megtekintés0 hozzászólás