Keresés
  • Németh Anikó

Álomból valóság


A mai bejegyzés igazából egy felhívás, melynek részleteiről már a hét folyamán egy-egy információt kaphattatok.

Az Álomból valóság egy olyan "átváltoztató" projekt, melyben a résztvevők egytől egyig felajánlották a szakmai tudásukat és a szépítő tevékenységüket annak érdekében, hogy 3 nyertesnek változtassanak, alakítsanak a megjelenésén - és amiben már most biztos vagyok az életén is kicsit.

Nagyon jó érzés, hogy mindenki, aki a csapatban angyalként szerepel, rögtön megérezte, megértette, hogy ez nem versengésről, hanem az ajándékozás öröméről szól. Mert adni jó! Sajnos, sokszor elfelejtjük a mindennapokban, hogy egy jó szó, egy mosoly is emelhet másokon, de talán így adventre és karácsonyra készülve mindenki kicsit jobban kinyitja a szívét-lelkét!

Azok kedvéért, akik eddig nem követték a bemutatkozásokat, most megmutatom, kik is a segítőim (abc sorrenben):

Bendéné Májer Hajni, Borsche Annamária, Csokonai Krisztina, Györkös Csilla, Kárpáti Mária, Niederhoffer Edina, Polgár Eszter, Rédey Ramóna, Sára-Veress Anita, Vázsonyi Éva, Zsigmondné Vázsonyi Patrícia, Zsohár Veronika

Az Álomból valóság projektben (sajnos, jobb szó nem jutott eszembe, de ez valóban egy nagyszabású terv és annak megvalósítása) 3 csapatban 4-4 segítőm lesz: egy sminkes, egy fodrász, egy körmös és egy fotós, aki megörökíti az átváltozást. Emellett még vár néhány meglepetés a résztvevőkre, melyekről egyelőre még nem árulhatok el többet.

Higgyétek el, már készülődni, beszélgetni, tervezni is öröm, hát még megvalósítani milyen jó lesz ezt az álmot!

Ahogy körülnézek, sok olyan anyukát, nagymamát, nőt és asszonyt látok magam körül, aki az élet súlya, a napi terhek vagy a rá mért csapások miatt beleszürkült a mindennapokba. Lelkileg is elfásultnak érzi magát és bizony így kívülről is egyre jobban "láthatatlanná" válik. Sokszor gondolkodom azon az utcán sétálva, a bankban a soromra várva, a boltban a pénztárnál sorba állva és másokat nézve, hogy vajon kinek mi nyomhatja a lelkét, ki miért NEM mosolyog. Pedig mindenki nagy reményekkel vág neki az életnek, tele tervekkel és vágyakkal.

Épp ma reggel, amikor olvasgattam egy kicsit, egy nagyon jó idézet került a szemem elé. Véletlenek nincsenek - igen, tudom, megint ezt mondom! Veletek is megosztom az idézetet:

"Az esernyő nem állítja meg az esőt, de segít, hogy ne ázzunk meg az esőben. A magabiztosság nem hoz sikert, de erőt ad ahhoz, hogy szembenézzünk az életünkben felmerülő kihívásokkal."

Nos, remélem, az Álomból valóság játék pontosan ilyen magabiztosságot és jó érzést ad majd: ami segít egy kis lendületet venni a nehéz helyzetekben is!

Mutatom a játék-felhívást, gyertek, nevezzetek, vegyetek részt benne és váljon valóra a TI álmotok!


200 megtekintés0 hozzászólás