Keresés
  • Németh Anikó

Ősz extrákkal


A mai bejegyzés eltér a megszokottól, mert nem valakit vagy valamit mutatok be, hanem egy kicsit összegzek és egy pici betekintést is adok az őszi Hello Füred blogos "ténykedésekről".

Az elmúlt napokban sok üzenetet kaptam, amelyekben kérdeztétek, hogy miért maradt el a múlt heti bejegyzés. Praktikus oka volt: egy bölcsességfoggal megint kevesebb lett nálam és emiatt nem vettem a nyakamba a várost. Köszönöm azoknak, akik gondoltak rám, jól esett és megnyugtathatok mindenkit, a múlt heti hörcsögfejből újra "emberi" Anikó fejem lett. :-)

Olyannyira rendbe jöttem, hogy a pénteki varratszedés után Veszprémből nem rohantam haza, hanem két olyan számomra érdekes és különleges helyre is betértem, amelyekről szeretnék majd nektek is mesélni! Mindkettőnek van füredi vonatkozása, ennyit elöljáróban elárulhatok.

Bár a héten "csendes pihenőn" voltam, nem állt meg az élet a Hello Füred körül, ezért aztán örömmel mondhatom nektek, hogy idén ősszel ismét "szomszédolok" a bloggal (azt még nem árulom el, hogy melyik településre érkezem) és több bejegyzés kapcsán is fogok majd hiper-szuper-kiváló-remek játékokkal és meglepetésekkel kedveskedni nektek. Emellett a Hello Füred sokkal több helyszínen és programon fog felbukkanni és a szemfülesek, akik jó időben jó helyen vannak, a rendezvények ideje alatt különböző kedvezményes kuponokat, illetve meglepetéseket zsebelhetnek be tőlem. Jól hangzik, nem?!

Ha eddig nem tettétek, innentől mindenképp kövessétek a @hellofuredblog -ot az Instagramon is, mert naprakész infókkal, bejelentkezésekkel és csak az Instagramon futó játékokkal is várok mindenkit.

Sőt! Azok között, akik október végéig jártomban-keltemben a városban "elcsípnek" és a @hellofuredblog megjelölésével, egy velem készült közös fotót feltöltenek az Instagramra, egy ajándékot sorsolok ki!

Végül, de nem utolsó sorban...

Nagyon jól esik, hogy egyre többen keresnek meg bejegyzés- és egyéb kreatív ötletekkel. A Hello Füred blog eddigi, megszokott szerkezete mellett nem is tudok (rögtön) eleget tenni minden ilyen kérésnek, megkeresésnek, de a jövőben ebben is lesznek változások. Kérek mindenkit, hogy addig egy kis türelemmel legyenek! Köszönöm! :-)

Mi mással búcsúzhatnék tőletek mára, mint egy meglepetéssel: rendhagyó módon szerdán is jelentkezem egy bejegyzéssel. Akik az Instagramon látták, hogy merre jártam pénteken, talán már sejtik, hogy miről szól majd a bejegyzésem. Most zárom soraimat, de várlak vissza titeket szerdán.

Addig pedig az ERŐ LEGYEN VELETEK! Pusszantás!

Anikó


79 megtekintés0 hozzászólás