Keresés
  • Németh Anikó

Meglepetééés!


Hello Füred!

Megígértem nektek, hogy ezen a héten a „szokásos” bejegyzés mellett meglepetés is vár rátok. Két „segítőm” is van, akik felajánlásukkal segítenek nekem 2 hölgyet nagyon boldoggá tenni.

Az egyiküket már ismeritek, hiszen a „virágokkal mosolyt varázslós” akcióban ő volt az egyik a 3 virágkötő közül, akivel csokrot rejtettünk el Balatonfüreden. Ő Marton Marcsi (Angyalok Műhelye). Marcsi felajánlása az egyik nyertes számára egy virágos meglepetés - hogy a pár héttel ezelőtti akció után, most is mosolyt tudjon csalni valakinek az arcára.

A másik „jótündért” most szeretném nektek bemutatni!

Felföldi Réka szempillaépítő/szempilla-stylist, aki tudásvágyának köszönhetően találta magát egyszer csak a műszempilla-építők világában. Kozmetikusként folyamatosan képzi magát és így került a Lash&Lashes oktató központba is, ahol elvégezte a tanfolyamot.

Fontosnak tartja, hogy szereti azt amit csinál, mert csak így tud 110%-ot teljesíteni. 😊 Minden szempilla stylistnak megvan a saját stílusa, Réka a természetes hatású, könnyített pillák híve. Ami számára a legfontosabb, hogy a vendégei elégedetten, örömmel távozzanak egy-egy alkalom után.

Két fajta műszempillával dolgozik: Az egyik a 3D (klasszik 1D) a másik a Volume 3D.

1D műszempilla: Amikor 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

Volume 3D: Ez speciálisan könnyített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű. Az eredeti 3D szempilla hosszabbításkor a vendég mostantól 3 szál pihekönnyű műszempilla szálat kap egy természetes pillaszálra.

De hogyan is történik a felhelyezés? A felhelyezés előtt mindenképpen átbeszéli a vendéggel, hogy hogyan zajlik a felhelyezés menete, ideje, esetleg van-e valamire érzékenysége vagy allergiás reakció. Megbeszélik, hogy milyen pillát szeretne a vendég, illetve klasszikus vagy volume technikát. A felhelyezés ideje 1- 2 óra, amely attól függ, hogy melyik techinkát választja a vendég.

A végeredmény függ a vendég szempillasűrűségétől is, így nincs két egyforma szempilla sor. Viszont egy biztos, egy műszempilla egészen más tekintetet tud varázsolni viselője arcára.

Réka jóvoltából egy nyertes Lashes by Réka ajándékkártyát nyerhet, mely nála váltható be "szempilla-szépítésre".

Nos, most már mindent tudtok, így indulhat a játék. Készen álltok?


265 megtekintés0 hozzászólás