Keresés
  • Németh Anikó

VitaminD


Az Instagramon tettem fel egy kérdést; szavazásra bocsátottam, hogy mit szeretnek jobban az emberek: a fehér vagy a napbarnított bőrt. A különböző korokban és divathullámok idején más-más volt a „menő”. Ezt próbálta körbejárni a bevezető blog-poszt is vasárnap.

Nos, azoknak, akik (az Instagram szerint nagy többséggel) a napbarnított bőrt kedvelik jobban, a borúsabb napokon sem kell mellőzniük a barnulást, hiszen egy olyan jó kis helyet találtam Balatonfüreden, ahol kényelmesen, kulturált környezetben, udvarias kiszolgálással és a modern technika, fejlesztések segítségével tehetik meg mindezt a vendégek.

Igen, bizonyára többen is vagytok, kedves Hello Füred-olvasók, akik már tudjátok, hogy ez a VitaminD Solarium & Coffee, amely Balatonfüreden a lakótelepen, a Köztársaság utca 14. szám alatt található. Nemcsak a levegőbe beszélek, én magam is jártam a VitaminD-ben több alkalommal is, így aztán a saját tapasztalataimról is tudok mesélni.

Mielőtt belevágnék, le kell szögeznem, hogy ezzel a poszttal nem célom senkit sem rábeszélni a szoláriumozásra vagy lebeszélni arról, mert mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne és számára mi a jó.

Nos, engem hosszú évek után idén két dolog csalt el a szoláriumba: az egyik a hosszúra nyúlt borús, morc tél – hiányzott már a fény és ezt bizony a hangulatomon, kedvemen is észrevettem; a másik pedig az én kis „bőrbibim”, a sporiasis (magyarul pikkelysömör), ami a lelkemhez hasonlóan gyakrabban kívánta volna a fényt, mint ahogy most télen (és még márciusban is) ebből nekünk jutott.

Nem egyedül mentem, tettestársam is volt Ági barátnőm személyében, és mindketten úgy éreztük, a sápatag napok után szó szerint egy kis színt viszünk a napunkba.

Az üzlet tiszta és szép, s nagyon tetszett a fiatalos, letisztult berendezés és dizájn.

Dorina volt a segítőnk az első alkalommal, amikor beléptünk az üzletbe, ő fogadott minket. Biztosan látszott rajtunk, hogy rég jártunk már szoláriumban, mert rögtön elmondta, hogy milyen gépek közül választhatunk és hogy mi a „menetrend”.

Mások is voltak az üzletben és amíg az épp az egyik gépben barnuló anyukára és barátnőre vártak, kávéztak és beszélgettek, hiszen a VitaminD nemcsak szolárium, hanem egyben egy kis „pihenőpont” is. Finom kávé is kapható az üzletben, s április közepétől már Algida jégkrémmel is várják a vendégeket.

Mivel az én utolsó szoláriumos élményeim óta sokat fejlődött a technika, kértem Dorinát, hogy mondja el, melyik gép milyen és mit tud.

Vannak álló és fekvő gépek is (én az álló gépeket valamiért jobban szeretem), de még ezen belül is van választék.

Az Essence névre keresztelt álló gépben lehetséges a barnulás és fogyás egyben! Ez egy fogyasztó álló szolárium gép vibra shape rezgőtalppal. Persze, hogy ezt próbáltam ki! 10 perc vibra = 20.000 lépéssel! A vibra shape rezgőtalp edzi a lábak, a has és a hát izomzatát, hatékony a narancsbőr ellen is. Gyorsítja a kalória felhasználást és megelőzi a cellulitiszt. 4 fokozatban állítható a vibrációs talp. Mikor beléptem, indult a gép és beállítottam a vibrációs fokozatot. A kijelzőn egy kicsit a zene-hangerőn is állítottam és már indult is a 10 perc „agykikapcs”. Tényleg igazi felüdülés volt.

Amikor második és harmadik alkalommal mentem, Móni fogadott és már rutinosan az Essence-be kértem tőle a barnulást. Mosolygott és kedvesen adta a kis csomagot: benne a nedves és aromával átitatott törölközővel és egy meglepetés cukorkával. A géphez lépve leengedtem a térelválasztó rolót és a ruháimat felakasztottam a fogasra.

Gyorsan felkentem a szoláriumkrémemet – amelyből egyébként nagy választék van az üzletben is – és elrendeztem a hajamat, mielőtt a frissen tisztított gépbe léptem volna. Aki sminkben érkezik – bár, a rutinos szoláriumba járók ezt már nem teszik -, a kihelyezett sminklemosó segítségével gyorsan megszabadulhatnak a festéktől és ha elfelejtett hajgumit vagy csatot vinni magával, azt is kaphat az üzletben.

Az általam választott Essence álló gépen kívül a Prestige fekvő gépek várják még a barnulni vágyókat Füreden. Ezen gépek mindegyike forradalmi a maga nemében.

Ha valaki a Forever Living Products termékeit vagy a Polar sportórákat keresi, szintén jó helyen jár a Köztársaság utca 14-ben, hiszen az üzlet „lelőhelye” ezeknek a termékeknek is. Ezekről és egyéb hasznos információkról is az üzlet honlapján olvashattok részletesen.

/www.vitamindsolarium.hu/

Összességében elmondhatom, hogy nagyon kellemesen éreztem magam, valahányszor a VitaminD szoliban jártam és nagyon szimpatikus, hogy ez az üzlet valóban a vendégek kényelmét helyezi előtérbe. A parkolás ingyenes az üzlet előtt és már nemcsak készpénzzel, hanem kártyával is lehet fizetni. Nagyon jó akciókkal és bérlet-lehetőségekkel, sőt, mostantól ajándékutalványokkal is várják a vendégeket.

Ha kíváncsiak vagytok a VitaminD-vel kapcsolatos legfrissebb hírekre, kövessétek a Facebookon és az Instagramon is az üzletet!

https://www.facebook.com/vitaminDsolarium/

https://www.instagram.com/vitamindsolarium/

És még valami, kedves Hello Füred-olvasók: ne búsuljatok, ha nem fürediként olvassátok ezt a bejegyzést, hiszen Veszprémben, az Egyetem utca 14-ben található a másik üzlet!


91 megtekintés0 hozzászólás