Keresés
  • Németh Anikó

X-faktor :-)


A márciusi megújulás-projekt „utolsó állomása” Rummel Petra XBody Stúdiója. Akik rendszeresen olvassák a blogot, emlékezhetnek rá, hogy már jártam majdnem egy éve Petránál blog-túrán.

Akkor „csak” az edzés-lehetőségek feltérképezése volt a „feladatom”, most egy kicsit több időnk nyílt másról is beszélgetni Petrával. Erre az alkalomra elkísért Vörös Ákos (redphoto.hu) is, így a mai bejegyzésben az ő képeit láthatjátok. Ákos, mégegyszer köszönöm! 😊

Amikor Petra azzal az ötlettel keresett meg, hogy a tavaszi megújulás jegyében szeretné, ha közös játékot indítanánk, nagyon megörültem. Épp összecsengett a kettőnk gondolata.

Sok edzésen jártam, sok programra elmentem márciusban, hogy egy kicsit a testemet és lelkemet feltöltsem az igencsak hosszúra nyúlt tél után. Ha újra megnézitek a bejegyzéseket, rögtön láttok egy közös szálat (kivétel a masszázs): igen, mindegyik csoportos program volt.

Én szeretek emberek között lenni, nem feszélyez mások jelenléte, de tudom, nem mindenki ilyen típusú és bele tudom képzelni magam azoknak a bőrébe is, akik egyenesen rosszul vannak még a gondolattól is, hogy mások előtt „produkáljanak”. Sokan vannak, akik félnek attól, hogy kinevetik őket vagy esetleg szégyenkeznek és „nem merik elkísérni a túlsúlyukat” az edzőterembe, hogy ott a már izmos pasikkal és vékony lányokkal eddzenek együtt.

Minden kezdet nehéz és bár egyszerűbb azt hinni, hogy másnak könnyű, inkább motivációt adjanak azok, akik már régóta járnak „gyurodába” és látványos eredményeket értek el! Higgyétek el, sokszor alaptalanul ítélünk elsőre és kiderül, hogy egy-egy bomba alak mögött szomorú és kemény történetek, néha még komoly egészségügyi problémák is meghúzódnak. De aki még ennek ellenére sem mer mások előtt edzeni, annak ideális az XBody, hiszen a 20-perces edzés alatt Petra csak egy emberrel foglalkozik és mindig személyre szabottan állítja össze a programot.

A kezdők, nehezen mozgók, a gerinc- vagy ízületi problémákkal küzdők, vagy egy-egy sérülés után rehabilitációra szorulók számára is ideális lehet az XBody. Az állóképesség és anyagcsere javítása mellett, a méregtelenítésen túl, a cellulitisz ellen is felvehetjük a harcot az XBody EMS készülék segítségével. A gyógyászatban is használják az XBody-t, hisz a mélyizmokkal is dolgozik és megakadályozza az izom-leépülést is. (Ezért választja több sportoló is a rehabilitáció részeként ezt az edzésformát.)

Egyet azonban nem szabad elfelejteni és Petra ezt többször ki is emelte a beszélgetés közben: nagyon fontos a rendszeresség, legyen szó bármilyen sportról! Heti 2-3 XBody edzéssel, helyes táplálkozás mellett, 10 alkalom után már centikben mérhető a fogyás (ha valakinek csak a fogyás a célja az edzéssel).

Nekem az összes eddig felsorolt előny mellett az tetszett a legjobban, hogy nem kellett semmit sem vinnem az edzésre, mert Petra adja mindig az edzéshez szükséges speciális ruhát is. Kaptam törölközőt, van zuhanyzási lehetőség is az igényes fürdő-öltöző részben. Az edzés közben folyamatosan kínált vízzel Petra, hiszen jó sokat izzadtam és a folyadékot mindig pótolni kell!

Apropó izzadás: a stúdió légkondicionált, így a már annyira várt (remélem, hamarosan tényleg jön is) melegebb napokon sem kell attól tartani, hogy „megsülünk”, s ha az edzés után még egy kellemes zuhannyal is felfrissülhetünk, garantáltan feldobjuk a napunkat!

Mióta legutóbb Petránál jártam, pulzus-kontroll és gerinctréning tanfolyamokon is járt és most is készül valamire, amiről azonban majd ő maga fog hírt adni nektek honlapján és Facebook oldalán hamarosan. Ezen a címen éritek el őket:

https://www.theprivategymbypetra.com/

https://www.facebook.com/xbodybalatonfured/

Ha a saját szemeteknek hisztek csak, akkor a Hello Füred és az XBODY Stúdió - The Private GYM by Petra közös játéka pont nektek szól, hiszen most 5 (igen, jól olvastátok, ÖT) szerencsés nyerhet a játékon: 4 próbaedzés és egy 5-alkalmas bérlet talál gazdára. A részletekért figyeljétek a Hello Füred blog Facebook és Instagram oldalát!


237 megtekintés0 hozzászólás