Keresés
  • Németh Anikó

Szevasz Tavasz! (Bevezető rész)


Ahogy a tavasz, én is egy kis késéssel érkezem az új bejegyzéssel.

Ez az az időszak, amikor a hosszúra nyúlt tél után már minden sejtünk sikogat egy kis megújulásért. Van, aki plusz kilókat szedett fel (köztük én is), van, aki beleszürkült a napokba és nem a teste, hanem inkább a lelke vágyik valami újra, talán egy kis színre.

Könnyen bedarálják az embert a mindennapok, ha nem figyel rá tudatosan, hogy "jó formában legyen". Nem, nem a sportra gondolok csak. Sokszor tűnődöm, hogy valóban mindent csak a hosszú hideg napokra és a télre lehet-e fogni; valóban mindennek a "rövidebb napok" és a "sötét" az oka?!

Én nyári lány vagyok, bevallom, sem a hideget, sem a telet nem szeretem és nehezen is viselem, így minden

évben nagy kihívással nézek szembe, mikor a téli időszámítással egy órát "ugrunk".

Arra gondoltam, hogy hadat üzenek ennek a világvége hangulatnak, utat engedek a búnak és a testemet és a lelkemet is felkészítem a tavaszra, a napsütésre és a vidámabb napokra.

Leültem egy bögre tejeskávéval és fejben összeállítottam egy listát, hogy mivel is tudnám kimozdítani magam a holtpontról. Biztosan veletek is volt már úgy, hogy a változás és megújulás első jeleként vagy "löketként" új hajszínt, új fazont kértetek a fodrásztól vagy vettetek egy új ruhát (esetleg egy alapos szanálással előkészítettétek a helyet valami újnak - és itt nemcsak a ruhákra gondolok).

Ebben a hónapban több meghívásnak is eleget (tettem és) teszek és ellátogatok (vagy már több helyre el is látogattam) olyan programokra, edzésekre és különleges helyekre, melyektől azt remélem, hogy kinyitják az én "Anikóságomnak" egy olyan részét, ami minden nőben (sőt, minden férfiban is akár) megvan, csak nem tudják, hogy hogyan feszegessék. Megmutatom nektek is ezeket a "titkos helyeket", hátha éppen ezek segítenek majd nektek is egy kicsit helyretenni magatokat.

Esik majd itt masszázsról, különleges "táncról", edzésről és egészséges táplálkozásról is szó, s hogy valóban segítségetekre is legyek, s támogassalak titeket a megújulásban, sok játékkal és értékes nyereményekkel igyekszem kedveskedni nektek a "blog-alanyok" jóvoltából.

Remélem, készen álltok egy kis kalandra és velem tartotok ezen az "én-felderítő" utazáson! Adjuk meg ennek a kis furára sikeredett márciusnak a lehetőséget, hogy minden nehézség ellenére szenzációs legyen! Ki tart velem?


66 megtekintés0 hozzászólás