Keresés
  • Németh Anikó

Hello 2018!


Annyi minden történt az elmúlt évben (Istenem, de fura, hogy már 2018 van!), hogy azt sem tudom, hogyan kezdjem ezt a mai bejegyzést.

Először is egy bocsánatkéréssel kezdem azok felé, akik tegnapra várták a posztot, de hát ember tervez... Remélem, a nyereményjáték a legszőrösszívűbbeket is megenyhíti majd!

Tavaly februárban vágtam bele életem egyik legnagyobb és eddigi leghosszabb szuper kalandjába, a blogírásba és ezzel párhuzamosan a Facebookon való aktívabb mocorgásba. Elkészítettem a saját honlapomat és szépen lassan kiegészült a blog "fülecskével" a menüsor, hogy hétről hétre újabb írásokat tölthessek fel!

Először inkább csak a magam örömére írtam, de éreztem, ahogy a sok visszajelzés érkezett, hogy talán nemcsak öncélú szórakozás, hanem másoknak is örömöt okozhatok vele.

Ahogy teltek-múltak a hetek, egyre jobban beleástam magam a Füreddel kapcsolatos dolgok felderítésébe. Igazán hálás vagyok, mert rengeteg kedves, kreatív, tehetséges és nagylelkű emberrel találkoztam a blog-túrák alkalmával és talán egy olyan ember akadt, aki nem kért a blogomból, a többiek örömmel vették a megkeresésemet, sőt, most már jóleső érzéssel a szívemben mondhatom, hogy sokan megkeresnek, így most már bizony okosan be kell tábláznom/terveznem, hogy mikor kiről és miről írok.

Atya ég, olyan sok dolog és annyi érdekes ember és kezdeményezés van a kis városkámban, hogy egy dolog miatt biztosan nem kell aggódni: lesz olvasnivaló minden hétvégére 2018-ban is.

Érdekes témákkal készülök, sőt, már az első "igazi" 2018-as bejegyzésem sem mindennapi lesz! Többet most nem árulhatok el, de higgyétek el, kalandosan indítom az évet!

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elejétől bíztattak, a visszajelzéseikkel segítettek és hittek abban, hogy ebből a "hellózásból" valami jó is kisülhet! Nem lehetek elég hálás azoknak, akik az adománygyűjtések alkalmával akármilyen formában is segítettek és névvel vagy név nélkül jó ügyek mellé álltak.

2018-ban is igyekszem majd érdekes, izgalmas bejegyzésekkel jelentkezni, de ehhez a ti segítségeteket is kérem. A kicsivirag@yahoo.com címre várom javaslataitokat és ötleteiteket, hogy kiről/miről olvasnátok szívesen.

Sokak arcára csalt mosolyt és okozott örömöt a nyereményjáték, melyet jövőre sem szakítok meg, így, aki velem tart és rendszeresen figyelemmel kíséri a ténykedéseimet a Facebookon és az Instagramon, biztosan találkozik majd a játék-felhívásokkal.

És hogy miért nem írtam arról, hogy melyik volt a kedvenc bejegyzésem vagy hogy melyik volt a legkalandosabb, stb.? Kérdezzetek csak meg egy anyukát, akinek több gyermeke is van, hogy melyiket szereti a legjobban! Jó esetben a kérdést sem fogja érteni.

Most egy hét "kikapcs" és blogmentesség következik, de utána érkezem és ígérem, érdemes már most beírni a dátumot a határidőnaplóba: JANUÁR 14.!

Addig is pusszantás és ne feledjétek a nyereményjátékot a kényeztető masszázsért, valamint az emailt (várom az ötleteket)!

Anikó


93 megtekintés0 hozzászólás