Keresés
  • Németh Anikó

Visszapillantó (3.rész)


A mai (és egyben utolsó) "visszapillantóban" megtudhatjátok, hogy mi történt a Biotitokban és a kedvenc cipőboltomból, a Tutto Bene Scarpe-ból is gyűjtöttem infókat. Az évet sportosan zárom, hiszen a Happy Body Fitness-ről és Szöllőskei Kriszitán edzéseiről is lesz ma szó.

No, akkor kezdjük is a sort!

A Biotitoknak jár a mai bejegyzésben a "legnagyobb változás" díj/cím. Hogy miért is? A márciusi blog-bejegyzésem óta, amikor Kelemen Lívia boltocskájáról írtam, megszületett Livi kisfia, Boldi baba. A gyógynövényszakértő pont emiatt jelenleg emailben és telefonon elérhető, ha természetes gyógymódokkal kapcsolatban van kérdése a vásárlóknak.

Az üzlet továbbra is nyitva tart, ès a tőlük megszokott színvonalú termèkekkel várják mind a règi, mind az új vásárlóikat. Októberben volt 1 ève, hogy a portèkakínálatuk jelentősen bővült azáltal, hogy Energy Klubkènt az Energy cèg kiváló minősègű termèkeit forgalmazzák. Ennek köszönhetően sok új ismeretsèg szövődött, s mèg tavasszal, várandóssága utolsó hónapjaiban is megtartotta Livi az Energy filozófiájához kötődő termèszetgyógyászati tèmájú előadásait az üzletben.

Ezt a jövőben is szeretnè folytatni, ahogy a gyerkőccel való foglalatoskodás ezt engedi. Továbbra is mosollyal, jókedvvel ès hozzáèrtèssel várják a vendègeiket.

Ezúton is jó babázást és minden jót kívánok Livi és örülök, hogy üzleted egy igazi, értékes, megbízható bolt, ahol tudásoddal, kedvességeddel nagyon sok embernek segítesz.

Lépjünk tovább! Hadd mondjam el, hogy mennyi minden történt a Tutto Bene Scarpe-nél! Nagy Beáta mesélt nekem a parton található cipőboltok (Tutto Bene Scarpe 1-2) idei évéről.

Csajok, nők, lányok, asszonyok!!! Az első és legfontosabb információ, hogy LEÁRAZÁS van az üzletekben.

Miután a pulzusszámotok visszaállt a normálisra, folytatom...

Ahogy eddig is, az idei évben is játékkal és értékes nyereménnyel kedveskedett karácsony előtt a Tutto a Facebookos követőknek.

Az idei évben a már ismert olasz és lengyel modellek mellett bővült az üzletek választéka a török bőripar egyedi és különleges cipőivel, amik gyönyörű, minőségi bőrből készülnek és KIZÁRÓLAG a Tutto Bene Scarpe-ban kaphatók. Pont ettől olyan nagyszerű ez a cipőbolt, a vásárlók többsége is ezt szereti igazán: az itt vásárolt cipők nem jönnek szembe az utcán az emberrel (no, jó, az ember lányával, mert ugye ez a csajoknak fontosabb szempont).

Ha már a divat és az egyediség került szóba...Tudtátok, hogy a Viasat3 Trndmánia című műsora is forgatott a Tutto Bene Scarpe-ban?

Ha valaki kedvet kapott a cipőmustrához, még az idei évben is van rá lehetősége, hiszen a következő nyitva tartással várják a vásárlókat Beáék:

December 24. 10-13 December 25. ZÁRVA December 26. 10-18 December 31. 10-13 Január 1. 12-18

Jövőre a Tutto Bene Scarpe 1-es üzletében felújítás lesz, így még szebb, megújult környezetben várják majd jövőre az igényes cipők kedvelőit.

A Tutto csapata kérte, hogy feltétlenül írjam bele a blogba, hogy boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánnak és jövőre is szeretettel várják a kedves vásárlókat.

A folytatásban sportosra veszem a figurát. :-)

Szöllőskei Krisztián TRX-edzésén a sportos, edzős blog-héten jártam. Azóta is folyamatosan tart edzéseket hétfőn, szerdán és pénteken reggel Füreden a szabadidő központban.

Krisz az edzéseken mindig gondoskodik a jó hangulatról és összeszokott, jó csapat jár az edzéseire. Fontosnak tartja, hogy a gyakorlatok közben hasznos tanácsokat is adjon és egy-egy edzés előtt vagy után sokat beszélget a hozzá járókkal; vannak, akik életmódváltással kapcsolatban is a tanácsát kérik.

Mivel mindig újításokon töri a fejét, a TRX mellett köredzéseket is tart és Füred, valamint Alsóőrs mellett már Veszprémben is találkozhatnak vele a sportolni vágyók. December eleje óta a ProMax Fitness Studio ad helyet az edzéseinek.

Ha jól akarod magad érezni, egy vidám csapatban szeretnél edzeni és a régi (vagy épp kirobbanó új) formádat szeretnéd elérni, jelentkezz nála a +36/20/377-4677-es telefonszánom! Akár erőfejlesztés, akár állóképesség-növelés vagy egészségfejlesztés a cél, jó helyen jársz nála!

A mai bejegyzés utolsó szereplője is a sportos vonalon található. Helmeczi Zsuzsi Happy Body Fitness terme sokak körében ismert és nagyon sokan szeretik, járnak hozzá. Zsuzsit is megkértem, hogy meséljen nekem, hogy mi történt náluk, mióta ott jártam.

A Happy Body Fitness órarendje több új edzéssel is bővült az elmúlt pár hónapban. Igyekeznek lépést tartani a fitness világ fejlődésével és a legjobb újdonságokat elhozni a sportolni vàgyó vendégeknek!

Balatonfüreden egyedülàlló módon deepWORK, GYMSTICK, FREEK STEP és Fitt ball edzés is szerepel már a repertoàrjukban a jól bevàlt és szeretett edzések mellett. Az új edzésekre ingyenes kipróbálási lehetőséget szoktak adni a vendégeknek.

És hogy ezek az edzések milyenek? Adok egy kis segítséget, hogy el tudjátok dönetni, hogy melyik a nektek való.

deepWORK: A keleti Yin-Yang filozófiàt követve egy edzésen belül nyújt feszülést és ellazulàst az izmoknak, légzőgyakorlatokkal kombinàlva. A fent és lent, a kardio és erősítő elemek kombinàlàsa által az extázis garantált!

GYMSTICK: egy olyan àtfogó edzésmódszer vàltozatos gyakorlatokkal, amit mindenki könnyedén tud követni! A gymstick olyan mint egy súlyrúd, de csak 1.5 kg, aminek a két végén gumikötél illeszkedik. Ennek ellenàllása edzettségi szinthez mérten vàltoztatható! Gyönyörű izmokat formàl!

FREEK STEP: Táncos, egyszerű koreografàlt steppados edzés szuper zsírégető hatással, hiszen egész edzés alatt nincs megállás, csak tànc a steppadon!

FITBALL edzés: A mindenki àltal kedvelt óriàs labdàval az erősítő gyakorlatok szàma végtelen! Nagyon hatékony, gerinckímélő, mindenkinek ajànlott alakformàló edzés!

Szeretnek arra ösztönözni mindenkit,hogy minél többféle edzést próbàljanak ki, hiszen a szervezetnek, izomzatnak, testnek és léleknek is kellenek az új ingerek, az új, más jellegű terhelés!

Heti rendszerességgel (télen is) tart Zsuzsi Nordic Walking edzéseket a Koloska -völgyben, ami valóban igazi feltöltődést nyújt a résztvevőknek.

A többi szabadtéri edzés most szünetel, helyette a teremi edzések közül lehet válogatni.

Karàcsony közeledtével Adventi jàtékkal kedveskedtek a vendégeknek. Hetente sorsoltak ki ajàndék edzést az edzéseken résztvevők között. Karàcsonykor pedig egy 10 alkalmas bérletet ajàndékoznak egy szerencsés nyertesnek.

Vàrják az ÚJ vendégeket is, hiszen mindig be lehet csatlakozni az edzésekbe! Férfiak is egyre többen járnak, aminek nagyon örülnek.

Két ünnep között sincs megállàs, akkor is jól esik egy kis mozgás. Várnak mindenkit nagy szeretettel az edzéseikre és boldog karácsonyt kívánnak.

Köszönöm, hogy velem tartottatok ma is és együtt pillantottunk vissza az idei év blog-bejegyzéseinek helyszíneire!

Nem búcsúzom még erre az évre, hiszen én még nem meséltem az idei évről és a jövő évi tervekről, a nyeremányjátékról nem is beszélve! Szóval, tartsatok velem jövő héten is!

Addig is pusszantás!

Anikó


136 megtekintés0 hozzászólás