Keresés
  • Németh Anikó

Ál(m)omból valóság

Készen álltok a nagy kalandra? Én sokáig vártam rá, s végül a lehetőség úgy és akkor kopogtatott be az ajtómon, amikor nem is számítottam rá.


Amikor az Anna Grand Hotelben jártam, Máthé Gréta értékesítési igazgató a hotel szolgáltatásai mellett kitért azokra az eseményekre is, amelyeknek a hotel adott otthont és amelyekre jó szívvel gondolnak vissza. Több konferencia, esküvő és bál is volt ezek között és Grétát hallgatva valami megint elkezdte csiklandozni a fantáziámat…

„Bárcsak egyszer én is „szép ruhában”, „királylányként” tölthetnék itt pár órát!” – mondtam félig viccelődve.


Akkor még én sem gondoltam, hogy nem sokkal később a hotel vezetésének és a Kiss Evelin, Borsche Annamária, Schmuck Krisztina és Vörös Ákos alkotta csapatnak a jóvoltából az álomból valóság lesz. Oh, Istenem, kívánom mindenkinek, hogy olyan tehetséges, kreatív és fantasztikus EMBEReket ismerhessen meg, mint én az ő személyükben!

Hipp-hopp Veszprémben, a Borostyán Esküvői Ruhaszalonban találtam magam, ahol két csodaszép ruhába szerelmes lettem! A ruhapróba alatt Evelint hallgattam, ahogy a ruhák iránti szeretetéről és a nagymamától örökölt tehetségéről mesélt; majd a próba során készített fotókat elküldtük Borsche Annamáriának, aki mindig is segítségemre volt, ha profi sminkre volt szükségem; s megosztottuk még a képeket Schmuck Krisztivel is, aki frizurát álmodott nekem.


Gombóccal a torkomban és nagyon izgatottan vártam a „nagy napot”, amely egyre közeledett… Közben azon morfondíroztam, hogy bizony, ezt az élményt meg is kell majd örökíteni, s nagy örömömre Vörös Ákos (redphoto.hu) azonnal igent mondott.

Mivel egy „szett” sem lehet teljes a kiegészítők nélkül, Halpern Anna, Móró Barbara, Anna Fashion és Édes Fatima ékszereit „hívtam segítségül”, de persze nem hiányozhatott Németh mama fülbevalója sem – így egy kicsit a nagyszüleim is velem lehettek.


Mit mondjak, most már értem és érzem, hogy mit lát, érez és él át, aki bálozni érkezik az Anna Grandba vagy éppen élete legszebb napját ünnepli itt.


S hogy Ti is részesei lehessetek az örömömnek, hadd mutassak néhány fotót Nektek!

Köszönöm mindenkinek, akinek része volt ebben a projektben és hadd ajánljam őket nagy-nagy szeretettel a figyelmetekbe! Bővebben a Facebook és Instagram-bejegyzésemben olvashattok Róluk.


Fotók forrása: Anna Grand Hotel és redphoto.hu

140 megtekintés0 hozzászólás